Sebészet

Sebészet, érsebészet

Rendelőnkben a kisebb általános sebészeti beavatkozások mellett speciális érsebészeti kezeléseket is nyújtunk. Sebészeti műtéteket egynapos sebészeti központunkban végzünk.

Rendelőnkben elérhető beavatkozások, kezelések:

 • Sérvműtét: Ha bármely zsiger, hasüregi szerv, szervrészlet a normális anatómiai helyzetéből valamely veleszületett vagy szerzett nyíláson kitüremkedik, előreesik, sérvről beszélünk. Bármely hasfali tájékon előfordulhat, de a leggyakoribb hely a lágyék. A sérv egynapos sebészeti műtét keretében megszüntethető általános altatás, vagy regionális érzéstelenítés mellett.
 • Visszér kezelések:
  • Injekciós kezelés (scleroterápia): Alkalmas a visszér tágulat végleges megoldására. Az injekciós kezelés során olyan gyógyszert fecskendezünk az érbe, mely a belső réteget lehámlasztja. Ezáltal az ér fala a szemben lévő érfallal összetapad, összehegesedik. A kezelés gyors, egyszerű, ambulánsan végezhető, az eredmény látványos. Ez az eljárás elsősorban a kisebb átmérőjű tágulatok (seprű vénák, hálózatos visszerek) kezelésére megfelelő.
  • Habos injekciós kezelés: Kifejezetten nagy méretű visszereket is tudunk injekciós módszerrel kezelni, a gyógyszer fecskendezés előtti habosításával. A habosítás jelentősen fokozza a gyógyszer hatását, alkalmas a visszér törzsek és a jelentősen tágult oldalágak, valamint a beömlő szakaszok kezelésére is. Az injekciós beavatkozások előnye, hogy nincs vágás, műtéti metszések, tehát nem maradnak vissza hegek a lábon.
  • Visszér műtét: A visszér műtéti úton történő kezelésénél a visszereket kivesszük, és alig észrevehető apró szúrásokkal eltávolítjuk.
 • Növedékek eltávolítása: anyajegyek, zsírcsomók, ganglionok
 • Tályogok, furunkulusok, karbunkulusok kezelése
 • Benőtt köröm ellátása

Orvosaink:

Nagy Zoltán
Proktológus, Sebész, Érsebész
Hétfő:
Kedd:
17:00 - 20:00
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Egyedi rendelési idők:
Kokas Péter
Gasztroenterológus, Sebész
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
Csütörtök:
Péntek:
12:00 - 16:00
Szombat:
Egyedi rendelési idők:
Lévay Bernadett
Plasztikai sebész, Sebész
Hétfő:
Kedd:
Szerda:
9:30 - 13:30
Csütörtök:
Péntek:
Szombat:
Egyedi rendelési idők: