Online időpontfoglalás

Diagnózis: Olimpiai láz

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Diagnózis: Olimpiai láz

Jövő héten kezdődik az olimpia, mi is teljesen olimpiai lázban égünk már. Kíváncsiak voltunk, orvosaink, munkatársaink hogyan készülnek az egész világot megmozgató sporteseményre, melyik sportág áll közel a szívükhöz, és milyen testedzést végeznek a mindennapokban.  Beindult az RMC tippverseny is, orvosaink azt is elárulják, összesen hány érmet várnak, remélnek a magyar olimpikonoktól.

vojnisek_zsuzsanna.jpg

 

Dr. Vojnisek Zsuzsanna
gyermekgyógyász, gyermekgasztroenterológus

A kisfiam, Botond 8 éves, mi együtt várjuk az olimpiát. Le is töltöttük már a programját és beírtuk a naptárba, hogy mikor milyen esemény lesz. A sportolókat bemutató kártyákat is gyűjtjük, és a híreket folyamatosan követjük.

A vízi sportokat szeretem a legjobban, az úszást, a műugrást, a kajak-kenut és a vízilabdát.

Rendszeresen futok, teniszezek. Egy alkalommal 5-10 kilométert futok. Félmaratonokon is szoktam indulni. Botond pedig úszik és nem rég kezdett lovagolni. Úgyhogy ő már nagyon várja a lovas sportokat az olimpián.

Remélem, a magyar csapat az eddigiekhez hasonlóan, legalább 15-20 érmet szerez.

varnagy_eva.JPG

 

Dr. Várnagy Éva
esztétikai fogszakorvos, fogszakorvos

Nagyon szeretem az olimpiát, illetve alapjában véve minden olyan versenyt, amiben magyar versenyzők is indulnak. A közelmúltban például végig figyelemmel kísértem a foci EB-t, pedig nem vagyok focirajongó, mégis teljesen magával ragadott.

Emlékszem, amikor a nyolcvanas évek legvégén Angliában voltunk és együtt néztük az  ismerőseimmel az úszás közvetítést. Soha nem fogom elfelejteni: „Gyere Egérke, gyere kicsi lány!”

Nincs kedvenc versenyszámom, de ha tudom, hogy magyar indulók is vannak, vagy jó eredmény várható, akkor mindig figyelemmel kísérem. Az úszást és a vízilabdát biztosan nézni fogom, az atlétikát is, valamint a szertornát, azt kimondottan imádom.

Gyerekkoromban nem sportoltam rendszeresen, sőt, általában nem sportoltam. Negyven éves lehettem, amikor elkezdtem rendszeresen futni. Ezt követte a spinning, a pilates, a krav maga, majd a rúd fitness. Utóbbit már két éve űzöm, nagyon szeretem, nem is tervezem, hogy abbahagyom.

Sok érmet várok. Ahány lesz, mindegyiknek nagyon fogok örülni. Már önmagában az hatalmas teljesítmény és elismerésre méltó, ha valaki indul az olimpián egy versenyszámban. 

bodnar_eszter.JPG

 

Dr. Bodnár Eszter
belgyógyász, fejfájás specialista

Rendszeresen szoktam nézni az olimpiai közvetítéseket, nagyon szeretem a sportot és a versenyszellemet is, amivel az indulók küzdenek. Azt gondolom, az olimpia és a versenyek is jó lehetőséget jelentenek, hogy felhívják a figyelmet a rendszeres sportolás fontosságára. Én magam is próbálok mostanában egyre többet rendszeresen mozogni, a kondíciómat rendbe szedni. Ehhez bízom benne, hogy az olimpia is egy plusz lökést fog adni. Próbálok rendszeresen futni, úszni, kerékpározni, de lényegében bármire kapható vagyok.

Kedvenc versenyszámaim a vízipóló és az úszás, talán azért is, mert ezekben a számokban mindig sikeresek vagyunk. Ezeket rendszeresen nyomon is követem.

Hány érmet nyerünk? 25-öt!

csermely_gyula.JPG

 

Dr. Csermely Gyula
szülész-nőgyógyász szakorvos

Az olimpia számomra a professzionális sport látványos összefoglalója. Kissé sajnálom is, hogy ezzé vált. Nagyon kedvelem az Eddie, a sas életrajzi filmet. Eddie számára, bár teljesítette az alapkövetelményeket, az olimpiai bizottság nem akarta hagyni, hogy részt vegyen az olimpián, mondván, hogy azon csak professzionális versenyzők vesznek részt. Eddie pedig csak annyit mondott, úgy tudom, csak amatőrök vehetnek rajta részt. Ez akkor talán még igaz is volt.

Kedvenc versenyszámom a vízipóló. Azt gondolom, hogy értem a játékot, ki szoktam járni meccsekre is, ha Magyarországon játszik a magyar csapat.

Nagyon szeretek sportolni, a legkedvesebb sportom az autóversenyzés, amit sajnos fel kellett adnom az elmúlt évek során. Így maradt a síelés, az úszás, a kerékpár és a futás. De szoktam néha golfozni is, és mostanában egyre jobban szeretek focizni a fiammal.

Nem tudom, mire esélyesek a magyar sportolók, de azt tudom, hogy minden éremnek nagyon fogok örülni, minden érem hatalmas elismerésnek számít.

pekk_vivien.JPG

 

Pekk Vivien
Recepciós munkatárs

Mivel sajnos elég kevés szabadidőm van, az élő közvetítéseket biztosan nem fogom tudni nézni, de online felületen követni fogom majd az eseményeket. Számomra az olimpia egyenlő az összefogással.

A kedvenc olimpiai versenyszámom az úszás és a torna. 7 évig versenyszerűen tornáztam, illetve úsztam, ezért ez a 2 kedvenc sportágam. 13-14 évesen hagytam abba mindkettőt és utána nem is sportoltam sokáig, 18 évesen kezdett el a fitness érdekelni. Jelenleg crossfitezem, ami egyaránt tartalmaz torna, olimpia súlyemelő gyakorlatokat és még sok mást is. Hobbi szinten űzöm, de az a célom, hogy egyszer majd versenyszerűen is csinálhassam.

Eggyel több érmet várok, mint a legutóbbi olimpián.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?