Online időpontfoglalás
Dr. Balogh Beatrix

Dr. Balogh Beatrix

szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő:
 
-
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 08:00-14:00
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

2005-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán. A Szent Imre Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztálya után 2008 és 2009 között a Fejér Megyei Szent György Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán általános orvosként szereztem erős alapokat: egy év alatt 223 szülést vezettem, köztük több farosszülést is. Rezidens éveimet a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján töltöttem. Szakvizsgámat a Szent Margit Kórház Szülészet-nőgyógyászatán szereztem 2013-ban. 2017-től 2021-ig az esztergomi Vaszary Kolos Kórház Szülészet-nőgyógyászatán adjunktusként, majd helyettes osztályvezető főorvosként működtem. 2011 óta dolgozom magánegészségügyben, 2021-től magánegészségügyi intézményben.

Orvosi hitvallásom szerint partnere szeretnék lenni a nőknek egészségük, nőiségük megőrzésében, megélésében, a hangsúlyt a megelőzésre helyezve. Fontos, hogy ebben a páciens is aktívan részt vegyen.

Sajnos a családalapítás, gyermekvállalás ezidáig nem sikerült, így ez a szívügyem is: segíteni azoknak, akik gyermekre vágynak, eligazodni a meddőségi kivizsgálások és kezelések útvesztőjében. Saját példámon láttam, hogy ez szakmabeliként sem egyszerű.

Jelenleg férjemmel és négy kutyussal “élek együtt”. Így a szabadidő is behatároltabb: séta az ebekkel. Egy stresszesebb nap után a futás mindent megold - vagy a kötés, ha minden izmom fáj. Újra es újra visszatérek a jógához, de még nem vált életem nélkülözhetetlen részévé.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?