Dr. Bókay János
Dr. Bókay János
gyermek-gasztroenterológus, gyermekgyógyász
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

  • Táplálkozási zavarok
  • Táplálékallergiák
  • Lisztérzékenység
  • GERD
  • Fenilketonuria
  • Fitymaszűkület

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 14:00-20:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1950-ben születtem, orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1974-ben, summa cum laude minősítéssel szereztem meg. Szakképesítésem: csecsemő- és gyermekgyógyász, neonatológus. 1976-ig a Semmelweis Egyetem Biológiai Intézetében, 1980-ig a II. számú Gyermekklinikán, 1985-ig a II. számú Női Klinika Perinatális Intenzív Centrumában dolgoztam, 1985-től az I. számú Gyermekklinikán magyar és angol nyelven oktatok a graduális és posztgraduális medikusképzésen.

Jelenlegi beosztásom osztályvezető egyetemi adjunktus. Kiemelt szakterületem a gasztroenterológia és a neonatológia. 1995-ben Londonban, a Hospital for Sick Children kórházban dolgoztam. Tagja vagyok a Magyar Gyermekorvosok Társaságnak és a Magyar Gasztroenterológiai Társaságnak.

Nős vagyok, két gyermek édesapja. Szabadidőmben kedvenc időtöltésem az utazás, a síelés és a windsurf.

Rólam mondták

Nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezem a klinikát illetően, eddig csak olyan orvosokkal találkoztam itt, akik az emberrel kedvesen bántak, szakmailag profik voltak, minden téren kielégítő és érthető válaszokat adtak. Nagyon jó érzéssel jövök vissza minden vizsgálatra, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok. Nagyszerű orvosokkal és személyzettel találkozik itt az, aki felkeresi a klinikát!
34 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?