Online időpontfoglalás
Dr. Doleviczényi Zoltán  Ph.D.

Dr. Doleviczényi Zoltán Ph.D.

plasztikai sebész
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Mellplasztika
  • Fülplasztika
  • Arc- és nyakplasztika
  • Funkcionális és esztétikai orrplasztika
  • Bőrdaganat-eltávolítás és helyreállítás

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem, ahol 1999-ben diplomáztam. Hat évvel később a Semmelweis Egyetemen fejeztem be a fül-orr-gégészeti szakképzést, 2009-ben PhD-minősítést szereztem, 2013-ban pedig sikeresen végeztem el a plasztikai sebészeti szakképzést. 2009 és 2014 között több hazai és nemzetközi tanfolyamon is részt vettem.

2005-től 2016-ig az Országos Onkológiai Intézet fej-nyaksebészeti és rekonstrukciós plasztikai sebészeti osztályán dolgoztam.

Rólam mondták

Orrplasztikám volt a klinikájukon, a szolgáltatással teljes mértében elégedett vagyok. Nagyon kedves volt mindenki. Köszönöm Danczig Ágnesnek és Szabinának az altatást - hogy utána egyáltalán nem voltam rosszul - Doleviczényi Zoltánnak és Zsófinak - akivel az elejétől a végéig kapcsolatban voltam és akitől a legtöbb útmutatást kaptam - a gyönyörű új orrot/arcot. Gratulálok a cégnek, hogy ilyen munkájukra igényes munkavállalóik vannak, egy percig sem bántam meg, hogy Önöket választottam.
31 éves női páciens
A legjobb kezekben voltam, maximálisan biztonságban éreztem magam!
40 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?