Dr. Elekes Tibor
Dr. Elekes Tibor
központvezető klinikai genetikus, auditált ultrahang-specialista
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

Rendelési idők:

Hétfő: 07:00-15:00
Kedd: 07:00-18:00
Szerda: 07:00-19:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Louvaini Katolikus Egyetemen Brüsszelben, valamint a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem. Szülészet-nőgyógyászati és klinikai genetikai szakmai tapasztalatokat a Free University of Brusselsen és a Buffalo Universityn szereztem. Hazai posztgraduális képzésem a fővárosi Szent János Kórházban történt, ahol az általános szülészet-nőgyógyászat mellett főleg a nőgyógyászati és meddőségi endoszkópos sebészetben (laparoszkópia, hiszteroszkópia) szereztem jártasságot. Szülészet-nőgyógyászatból és klinikai genetikából tettem szakvizsgát.

Ultrahang-jogosítványaimat a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaság és a londoni Fetal Medicine Foundation akkreditálta. Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, a Magyar Humángenetikai Társaságnak és a Magyar Asszisztált Reprodukciós Társaságnak. Fő érdeklődési területem a magzati tudományok (prenatalis diagnosztika, genetikai tanácsadás, korai és középidős terhességi ultrahang-szűrővizsgálatok).

Szabadidőmben szívesen utazom, síelek, olvasok, ha tehetem, természetközelben pihenek.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?