Dr. Fekete Áron
Dr. Fekete Áron
szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 07:00-19:00
Szerda: 08:00-13:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt lehetőségem nyílt külföldi tapasztalatszerzésre is: Olaszországban az Università degli Studi di Ferrara oktatókórházában, illetve Svájcban, a Berni Egyetem oktatókórházában, az Inselspitalban töltöttem gyakorlataim egy részét. Karrieremet a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban kezdtem, ahol 2021 elejéig dolgoztam. Fő szakmai érdeklődési területem a várandósgondozás és a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika. Folyamatosan keresem a lehetőségeket a szakmai fejlődésre.

Munkám során elsődlegesnek tartom a legújabb szakmai irányelvek ismeretét, hogy pácienseimnek a legkorszerűbb ellátást nyújthassam. 2020 folyamán elsajátítottam az IOTA (International Ovarian Tumor Analysis) metodikát a méhfüggelék-eltérések osztályozásában. 2021-től a Nemzetközi Szülészeti-nőgyógyászati Ultrahang Társaság (ISUOG) gyakornok tagja vagyok.

Szabadidőmben szívesen utazom családommal és fedezem fel új tájak gasztronómiáját, kultúráját. Az olasz és a közel-keleti konyha, illetve a kávékultúra áll legközelebb a szívemhez.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?