Dr. Fekete Áron
Dr. Fekete Áron
szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

  • Szülészeti és nőgyógyászati ultrahang

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 07:00-19:00
Szerda: 08:00-12:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt lehetőségem nyílt külföldi tapasztalatszerzésre is: Olaszországban az Università degli Studi di Ferrara oktatókórházában, illetve Svájcban, a Berni Egyetem oktatókórházában, az Inselspitalban töltöttem gyakorlataim egy részét. Karrieremet a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban kezdtem, ahol 2021 elejéig dolgoztam. Fő szakmai érdeklődési területem a várandósgondozás és a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang-diagnosztika. Folyamatosan keresem a lehetőségeket a szakmai fejlődésre.

Munkám során elsődlegesnek tartom a legújabb szakmai irányelvek ismeretét, hogy pácienseimnek a legkorszerűbb ellátást nyújthassam. 2020 folyamán elsajátítottam az IOTA (International Ovarian Tumor Analysis) metodikát a méhfüggelék-eltérések osztályozásában. 2021-től a Nemzetközi Szülészeti-nőgyógyászati Ultrahang Társaság (ISUOG) gyakornok tagja vagyok.

Szabadidőmben szívesen utazom családommal és fedezem fel új tájak gasztronómiáját, kultúráját. Az olasz és a közel-keleti konyha, illetve a kávékultúra áll legközelebb a szívemhez.

Rólam mondták

Nagyon hálás vagyok dr. Fekete Áron munkájáért. Alapos, felkészült és rendkívül empatikus. Az egyik legjobb orvos, akivel eddig találkoztam!
39 éves kismama
Soha sehol nem voltam még ennyire elégedett a rendelőben dolgozó emberekkel, az ellátás menetével, az orvos szakmai felkészültségével és kedvességével, nagyon jó élmény volt az egész vizsgálat. Köszönöm!
42 éves női páciens
Az RMC Magzati Medicina Központ szolgáltatásait a magyar egészségügy átlagához képest kiemelkedő színvonalúnak tartom. Mind a vizsgálati eszközök, mind az orvosok felkészültsége és alapossága tekintetében összehasonlíthatatlanul magasabb színvonalon történik az ellátás, mint általában itthon az egészségügyben- az államihoz viszonyítva alapvetően, mert főleg azzal van tapasztalatom.
33 éves kismama

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?