Dr. Lakatos Zoltán
Dr. Lakatos Zoltán
pszichiáter szakorvos
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 9:00-15:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Orvosi tanulmányaimat a Debreceni Egyetemen végeztem, ezt követően 2009-ben szakvizsgáztam.

2002 és 2010 között Magyarországon dolgoztam pszichiáterként, majd 2010-től 2021-ig az Egyesült Királyságban.

A szakmán belül számos szakterületen szereztem gyakorlatot – így fekvő-, és járóbetegellátásban, mentális retardációban szenvedők ellátásában, igazságügyi pszichiátrián, veszélyeztető betegek ellátására kialakított biztonsági pszichiátriai osztályon, illetve idősek pszichiátriai ellátásában.

Széleskörű tapasztalatot szereztem pszichiáterként pszichotikus zavarok, hangulatzavarok, szorongásos zavarok, kognitív zavarok, személyiségzavarok diagnosztizálásában és kezelésében.

Pályám kezdetétől meghatározó számomra a pszichoterápiás szemlélet. A pszichoterápián belül a pszichodinamikus irányzatokat érzem magamhoz közel.  Tervezem a pszichoterápiás szakvizsga megszerzését, jelenleg a Tündérhegyi Pszichoterápiás Képzésre járok.    

A kezelés során a bizalomra épülő páciensi viszony kialakítására törekszem – az én részem a szakmai tapasztalatom birtokában a különböző terápiás lehetőségek felajánlása, ugyanakkor a terápiás tervet, amennyire csak lehet, közösen hozzuk létre.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?