Online időpontfoglalás
Dr. Lueff Sándor

Dr. Lueff Sándor

hematológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Vérszegénység
  • Csontvelő-rendellenességek
  • Krónikus és heveny leukémiák
  • Mélyvénás trombózis és tüdőembólia
  • Limfómák
  • Vérlemezke-rendellenességek
  • Fehérvérsejt-rendellenességek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 09:00-13:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem 1986 és 1992 között. 1992 és 1997 között a Fővárosi Önkormányzat Szent László Kórházában, majd 2000-ig az Országos Hematológiai és Vértranszfúziós Intézetben dolgoztam. Szakmai gyakorlatomat a Szent László Kórházban, a Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetemen, az Országos Hematológiai és Vértranszfúziós Intézetben és a londoni Royal Free Hospitalban szereztem. 2000-től a Fővárosi Szent László Kórházban, majd a Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetemen, ezt követően a Fővárosi Önkormányzat Szent László Kórházában dolgoztam főorvosként majd 2010-től részlegvezető főorvosként. A klinikai munka mellett a Fővárosi Önkormányzat citognetikai és FISH-laboratóriumát is irányítottam. 2002-től szorosan együtt dolgoztam a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézettel, részben a szívinfarktust követő őssejtterápiás klinikai kutatási programban, részben eseti szakmai konzultációkban. 2012-től az Egyesült Királyságban dolgozom hematológus konzultánsként.

A General Medical Council (GMC) regisztrált belgyógyász hematológusa és a Royal College Of Pathologists tagja vagyok. Korábban a Notthingham University Hospital Multi-Disciplinary Team, majd 2013-tól 5 esztendőn át a Sheffield Hallamshire University Hospital Multi-Disciplinay Team állandó tagja voltam. Itt a Chesterfield Royal Hospital NHS Foundation Trustban a mieloid betegségek témavezetője és a Trust szakmai transzfúziós vezetője voltam, részt vettem a Sheffield/Hallam University Medical School medikusképzésében és a posztgraduális képzésben is. Specializált mieloid, limfoid, mielóma, valamint általános hematológiai ambulanciákon rendeltem és rendelek jelenleg is az NHS-ben, Nagy-Britanniában. Négy éven keresztül rendeltem multidiszciplináris mélyvénás trombózis/tüdőembólia ambulancián a Sheffield University Hospital pulmonális hipertónia csoportjának konzultánsaival. A heveny mieloid leukémia nagy-britanniai nemzeti vizsgálatainak vizsgálatvezetője voltam (AML 17, AML18, AML19) a Chesterfield Royal Hospital NHS Foundation Trustban. A krónikus mieloid leukémiás betegek Dasatinib-kezelését vizsgáló SPIRIT 2 trial klinikai vizsgálatvezetője voltam, emellett a mielodiszpláziában szenvedő betegek brit regisztrációs vizsgálatának is vizsgálatvezetője voltam a CRH NHS Foundation Trustban.

Jelenleg részállásban az angliai National Health Service-ben dolgozom hematológiai ambulanciákon, hematológiai osztályokon és laboratóriumokban hematológus konzultánsként.

Rólam mondták

Egy kedves és lelkiismeretes orvost ismerhettem meg dr. Lueff Sándor személyében. Minden kérdésemre válaszolt és nagyon jól elmagyarázott mindent.
39 éves férfi páciens
Hálás köszönet Lueff doktornak és Dalmának empatikus, segítőkész közreműködésükért!
47 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?