Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem 1986 és 1992 között. 1992 és 1997 között a Fővárosi Önkormányzat Szent László Kórházában, majd 2000-ig az Országos Hematológiai és Vértranszfúziós Intézetben dolgoztam. Szakmai gyakorlatomat a Szent László Kórházban, a Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetemen, az Országos Hematológiai és Vértranszfúziós Intézetben és a londoni Royal Free Hospitalban szereztem. 2000-től a Fővárosi Szent László Kórházban, majd a Haynal Imre Orvostovábbképző Egyetemen, ezt követően a Fővárosi Önkormányzat Szent László Kórházában dolgoztam főorvosként majd 2010-től részlegvezető főorvosként. A klinikai munka mellett a Fővárosi Önkormányzat citognetikai és FISH-laboratóriumát is irányítottam. 2002-től szorosan együtt dolgoztam a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézettel, részben a szívinfarktust követő őssejtterápiás klinikai kutatási programban, részben eseti szakmai konzultációkban. 2012-től az Egyesült Királyságban dolgozom hematológus konzultánsként.

A General Medical Council (GMC) regisztrált belgyógyász hematológusa és a Royal College Of Pathologists tagja vagyok. Korábban a Notthingham University Hospital Multi-Disciplinary Team, majd 2013-tól 5 esztendőn át a Sheffield Hallamshire University Hospital Multi-Disciplinay Team állandó tagja voltam. Itt a Chesterfield Royal Hospital NHS Foundation Trustban a mieloid betegségek témavezetője és a Trust szakmai transzfúziós vezetője voltam, részt vettem a Sheffield/Hallam University Medical School medikusképzésében és a posztgraduális képzésben is. Specializált mieloid, limfoid, mielóma, valamint általános hematológiai ambulanciákon rendeltem és rendelek jelenleg is az NHS-ben, Nagy-Britanniában. Négy éven keresztül rendeltem multidiszciplináris mélyvénás trombózis/tüdőembólia ambulancián a Sheffield University Hospital pulmonális hipertónia csoportjának konzultánsaival. A heveny mieloid leukémia nagy-britanniai nemzeti vizsgálatainak vizsgálatvezetője voltam (AML 17, AML18, AML19) a Chesterfield Royal Hospital NHS Foundation Trustban. A krónikus mieloid leukémiás betegek Dasatinib-kezelését vizsgáló SPIRIT 2 trial klinikai vizsgálatvezetője voltam, emellett a mielodiszpláziában szenvedő betegek brit regisztrációs vizsgálatának is vizsgálatvezetője voltam a CRH NHS Foundation Trustban.

Jelenleg részállásban az angliai National Health Service-ben dolgozom hematológiai ambulanciákon, hematológiai osztályokon és laboratóriumokban hematológus konzultánsként.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?