Dr. Nádas György
Dr. Nádas György
urológus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: 15:00-17:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1972-ben végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, melynek Urológiai Klinikáján dolgoztam egészen 2005-ig. Itt szereztem urológiai szakképesítésemet, valamint széles körű gyakorlatomat az urológiai diagnosztika, a gyógyszeres és a műtéti kezelés valamennyi területén. Japánban és Dániában töltött több hónapos tanulmányútjaimon szerzett ismereteimre alapozva az elsők között alkalmaztam itthon ultrahangvizsgálatot urológiai betegségek diagnosztikájában, végeztem intervenciós, UH-vezérelt beavatkozásokat a vesén. Ezek szolgálnak az endoszkópos veseműtétek alapjául. A prosztata betegségeinek, elsősorban a rosszindulatú daganatos elváltozásnak a kórismézésében komoly előrelépést jelent a végbélen keresztül történő ultrahangvizsgálat, mely egyben az irányított szövetmintavétel eszköze is.

A magyar és az angol nyelvű medikusképzésben gyakorlatvezetőként, tantermi előadóként, tanulmányi felelősként, valamint szakorvosképző és -továbbképző tanfolyamok szervezőjeként tevékenykedtem. 57 tudományos előadást tartottam hazai és nemzetközi tudományos fórumokon. 33 publikáció és 3 könyvrészlet (egyikük az urológiai ultrahang-diagnosztikáról) szerzője, a Magyar Urológusok Társasága, az Európai Orvosi és Biológiai Ultrahang Társaság tagja vagyok. A II. kerületi Egészségügyi Szolgálat urológiai szakrendelését vezetem. Angol nyelvtudásomat idegenvezetőként és tolmácsként fejlesztettem, oktatóként és szakmai vitafórumokon gyakorlom.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?