Online időpontfoglalás
Dr. Sallai Ágnes  Ph.D.

Dr. Sallai Ágnes Ph.D.

gyermekendokrinológus, gyermekgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Gyermekkori súlyproblémák
  • Általános gyermekgyógyászat
  • Növekedési zavarok
  • Pajzsmirigybetegségek
  • Turner-szindróma

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem diplomát 1984-ben, summa cum laude minősítéssel. Felsőoktatási Tanulmányi Érdeméremmel tüntettek ki. 1992-ben és 1994-ben rövid tanulmányúton vettem részt Németországban az Ulmi Egyetem Gyermekklinikájának endokrinológiai részlegén és szteroidlaboratóriumában. Csecsemő- és gyermekgyógyászatból 1993-ban, endokrinológiából 1998-ban szereztem szakvizsgát. 1986 óta a II. sz. Gyermekgyógyászati Klinikán dolgozom, jelenleg klinikai főorvosként az általános ambulancia vezetője vagyok.

A klinikai és kutatómunka mellett részt veszek a magyar, az angol és a német nyelvű medikusoktatásban. Posztgraduális képzés keretében gyermekgyógyász és háziorvos rezidenseket, szakorvosjelölteket oktatok. Rendszeresen részt veszek és előadásokat tartok hazai és külföldi endokrinológiai kongresszusokon. 2008-ban elnyertem a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság Pajzsmirigy Szekció Henning-díját a pajzsmiriggyel foglalkozó legjobb hazai közleményért. Fő érdeklődési területeim a növekedési zavarok, a Turner-szindróma, a nemi fejlődés zavaraival járó betegségek, pajzsmirigybetegségek, endokrin daganatok, onkohematológiai betegségek endokrin szövődményei. Nagy gyakorlattal látom el a lázas csecsemőket, gyermekeket, serdülőket.

Házas vagyok, két felnőtt gyermekem van. Szabadidőmet olvasással, színházba járással, sétálással töltöm. Kedvenc sportom a síelés és az úszás.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?