Dr. Szalina Ildikó
Dr. Szalina Ildikó
pszichiáter szakorvos
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

  • Szorongásos zavarok
  • Bipoláris betegség
  • Depresszió
  • Pánikbetegség
  • Pszichoszomatikus tünetek
  • Szociális fóbiák

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 12:00-16:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Általános orvosi diplomámat 1987-ben a kolozsvári Babeş–Bolyai Egyetemen szereztem, majd 2002-ben pszichiátria szakvizsgát tettem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. „Mens sana in corpore sano”, azaz „Ép testben ép lélek” volt az a mottó, amely a pszichiátria felé terelt pályaválasztásom idején.

Pályafutásomat a Semmelweis Egyetem I. sz. Sebészeti Klinikáján kezdtem, majd a Pszichiátriai Klinikán voltam rezidens orvos, ahol eközben elvégeztem a kognitív és viselkedésterápiás képzést. 2002 és 2004 között pszichiáterként dolgoztam a Semmelweis Egyetem Pszichiátriai Klinika ambulanciáján, valamint a tordasi Értelmi Fogyatékosok és Pszichiátriai Betegek Otthonában. 2006 és 2018 között pszichiáter főorvosként dolgoztam Svédországban, pszichiátriai járóbeteg-ellátási intézményben. Közben néhány évig a Szigetszentmiklósi Szakorvosi Rendelőintézet pszichiátere is voltam.

Szakorvosi tevékenységem során volt alkalmam elmélyülni a hangulatzavarokat képező kórképekben, mint például a depresszió, bipoláris betegség vagy mánia, továbbá a szorongásos kórképek, pánikbetegség, generalizált szorongás, szociális fóbia és kevert szorongásos depressziós zavar területén. Szívesen töltöm szabadidőmet családommal és kutyáimmal. A testi-lelki egyensúly megőrzése érdekében rendszeresen gyakorlom is.

Szívesen olvasok szakmai és szépirodalmi könyveket egyaránt.

Rólam mondták

Szalina doktornő a legemberségesebb orvos, akivel valaha találkoztam. Empátiája és segítőkészsége határtalan. Fantasztikus!
37 éves mérnök
A doktornő nagyon emberi, empatikus és alapos volt.
39 éves női páciens
Szalina doktornő fantasztikus orvos, kincs az RMC-nek!
40 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?