Online időpontfoglalás
Dr. Ujj Krisztina

Dr. Ujj Krisztina

fogorvos, parodontológus szakorvos jelölt
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: 08:00 - 14:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

2020-ban diplomáztam a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Tanulmányaim előrehaladtával a parodontológia került az érdeklődésem középpontjába, így rezidensi munkámat is ennek szentelem.  Azért kedvelem ezt a szakterületet, mert kiemelten fontossá válik a pácienseimmel való jó kommunikáció, hogy megfelelő motivációval, pácienseimmel közösen érjünk el látványos és nagyszerű, hosszú távon is stabil eredményeket. Hiszem, hogy minden ember számára fontos a helyes szájhigiénés eszközök és technikák ismerete és arra törekszem, hogy minden páciensemnek nyugodt légkörben, egyénre szabottan tudjak segíteni a megfelelő szájápolási szokások kialakításában. A hosszú távon is tartós eredményekért – legyen szó bármilyen fogászati beavatkozásról – a prevenciós szemléletmód jelenti a siker kulcsát.

 

A szabadidőmet legszívesebben a friss levegőn, családommal, barátaimmal és golden retriever kutyámmal töltöm, de a kickbox és a crossfit edzések is segítenek a feltöltődésben. 

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?