Dr. Vida Zsuzsanna Ph.D.
Dr. Vida Zsuzsanna Ph.D.
neurológus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

  • Alvászavar, álmatlanság
  • Fejfájás, migrénes panaszok
  • SM (szklerózis multiplex), epilepszia, Parkinson-kór, Alzheimer-kór

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 14:00-20:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem, majd a neurológiai szakvizsgát is letettem. Érdeklődésem középpontjában már tanulmányaim kezdetétől a központi idegrendszer áll. Orvosi pályafutásom alatt valamennyi neurológiai betegséget megismertem és kezeltem, kiemelten foglalkoztam a szklerózis multiplex, a demencia, a fejfájás, a Parkinson-kór, izombetegségek és az epilepszia ellátásával.

A szomnológiával, azaz az alvásmedicinával 2003 óta foglalkozom, 2007-ben a Magyar Alvásdiagnosztikai és Terápiás Társaságtól megkaptam „Az alvásmedicinában jártas szakember” címet, majd 2010-ben letettem „Az alvásmedicina szakértője, szomnológus” licenc vizsgát. Neurológiai és szomnológiai szaktudásom ötvözésével a kezelés kialakításakor figyelembe veszek olyan alvással kapcsolatos problémákat, melyek egy szokványos, rutinvizsgálatkor talán nem derülnének ki.

Ez a sokrétűség lehetővé teszi számomra, hogy a legkülönfélébb panaszokkal érkező pácienseket támogassam a gyógyulásban. Tapasztalataim megerősítettek abban, hogy munkám során egységben kell foglalkoznom pácienseim életének három létformájával: az ébrenléttel, az alvással és az álmodással.

Rólam mondták

Fantasztikus hely, csodálatos, kedves doktornővel és asszisztenssel!
43 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?