Online időpontfoglalás
Mireuta Róbert

Mireuta Róbert

mozgásszervi terapeuta, kiropraktőr
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Akut és krónikus fájdalmak
  • Terhességi fájdalmak
  • Sciatica – lumbágó
  • Sportsérülések
  • Porckorongsérv és a gerinc strukturális elváltozásainak kezelése

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 9:00-17:45
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Romániában (Erdélyben) születtem, családommal gyermekkoromban kivándoroltam az Egyesült Államokba. Tanulmányaimat Kaliforniában, Los Angelesben végeztem (Health Sciences from University of California Los Angeles; UCLA), doktori diplomámat (Doctorate Degree in Chiropractic and Physiotherapy from Life Chiropractic College West) San Franciscóban védtem meg. Szakmai gyakorlatomon Dr. Riverával, az egyik legelismertebb amerikai kiropraktőrrel dolgoztam együtt a Chiropractic Intern for the San Francisco 49ers NFL-csapat tagjaként, majd megnyitottam magánrendelőmet Los Angelesben. 2006-ben feleségemmel hazaköltöztem Magyarországra, azóta az RMC Clinicsben és a belvárosban nyitott magánrendelőmben kezelem a betegeket.

Számos szakmai társaság tagja vagyok: American Chiropractic Association, Californian Chiropractic Association, Chiropractic Sports Medicine Association, Magyar Kiropraktőrök Egyesülete.

Hobbim a sportos életmód, a mozgás, a windszörfözés, a tenisz, a foci, emellet szívesen fotózom és utazom a családommal.

Rólam mondták

Egy hatalmas köszönet: Dr. Mireuta abszolút lenyűgözött. A kisbabánkkal hetek óta járunk Dévény tornára kis eredménnyel, de ő egy könnyed mozdulattal megoldotta a kisbabánk problémáját. Nagyon hálás vagyok neki.
32 éves férfi páciens
Külön köszönöm a figyelmességet: felhívtak telefonon, hogy egy páciens lemondta az időpontját, ezért én (a kisbabám) igénybe vehetem azt. Így sokkal hamarabb megtörténhetett a szükséges vizsgálat. Ezenkívül külön köszönöm Mireuta doktornak az odafigyelését: a szemkontaktustól kezdve az alapos tájékoztatáson át a nyugodtságáig mindent. Azóta már 3 ismerősnek ajánlottam őt, önöket, akik közül 2 be is jelentkezett már. Csak így tovább, RMC!
39 éves női páciens
Mindenki kedves mosolygós és barátságos volt. Tiszta a rendelő kellemes a légkör. Az orvos maximálisan kedves együttérző és segítőkész volt, az általa végzett vizsgálat és kezelés kíméletes. Gyerek- és szülő barát. Nagyon elégedett vagyok.
42 éves marketinges
Mireuta doktor úr egy csoda. Nagyon hálásak vagyunk a kezeléséért a kislányuk nyaki problémáival kapcsolatban. Olyannyira, hogy a család felnőtt tagjai is el fognak látogatni hozzá.
48 éves női páciens
Fantasztikus ellátásban volt részünk a kislányommal. 5 hónap szenvedés egy pillanat alatt elmúlt a doktor úr kezelése miatt. Rettentően hálásak vagyunk!
34 éves édesanya
Dr. Mireuta Róbertnél voltam a fájdalmas gerincemmel. A Doktor úr rendkívül kedves, hozzáértő és magas szakmaisággal rendelkező orvos. A diagnózist elmagyarázta és azt is, hogy milyen további otthoni gyakorlatokkal tudom jobbá tenni a problémás gerinc területeket. Maga a kezelés is kiemelkedő volt. 3 hónap múlva megyek egy ismétlő kezelésre. Másoknak is ajánlani fogom mind a klinikát, mind Mireuta Doktor Urat.
41 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?