Életmódprogramok

Egészségünk megőrzéséhez elengedhetetlen, hogy számunkra ideális és szervezetünkre jótékonyan ható életmódot folytassunk. Ebben érdemes szakmai segítséget kérni, különösen akkor, ha komplex életmódváltásra van szükség.

Életmódprogramok

Amikor nagy változásra szánjuk el magunkat, az orvosi szakértelem nélkülözhetetlen, hiszen számtalan egészségügyi szempont alapján kell meghatározni, hogyan történjen az életmódváltás. Kiváló orvosaink az emberi test átfogó ismeretével tudják egyénre szabottan kialakítani a páciens számára leghatékonyabb és legegészségesebb módszert. Rendelőnkben különböző típusú, orvosok által felügyelt programokban foglalkozunk a testsúlycsökkentéssel és az életmódváltással.

Testsúlycsökkentő programjaink:

  • RMC Kismama Diet Program – Dr. Vass Viktor belgyógyász, diabetológus, endokrinológus programja

Kismamáknak szóló programunk segít az egészséges testsúlynövekedés meghatározásában és a cél elérésében, ami jó a mamának és a babának is.

  • Alakorvoslás Program – Dr. Farkas Kitti által kidolgozott program

Középpontjában egy dr. Farkas Kitti által kidolgozott program és egy svéd kutatócsoport által fejlesztett termékcsalád áll, amely hatékonyabbá és könnyebbé teszi a fogyást.

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó életmódprogramok cikkeinkÖsszes cikk