Étrend programok

Az ideális testsúly elérése elengedhetetlen a testi és lelki egészséghez, de legalább ilyen fontos, hogy a fogyás is egészségesen történjen, ne tegye tönkre a szervezetünket és ne vezessen betegségekhez, hiányállapotokhoz.

Étrend programok

Az ideális testsúly elérése elengedhetetlen a testi és lelki egészséghez, de legalább ilyen fontos, hogy a fogyás is egészségesen történjen, ne tegye tönkre a szervezetünket és ne vezessen betegségekhez, hiányállapotokhoz. A szakszerűtlen módszerek gyakran többet ártanak, mint használnak, ezeket érdemes elkerülni. Orvos csapatunk abban segít, hogy szakszerű megoldást nyújtson a túlsúly leadásában.

Hogyan tudunk segíteni?

Alakorvoslás Program Dr. Farkas Kittivel és Dr. Bajnok Évával. Az online elérhető program tartalmazza a szakmai módszert, az étrendeket, recepteket, tornákat és egy természetes termékcsalád vásárlásának lehetőségét (ez opcionális).

További információ és a program megvásárlása itt érhető el: www.alakorvoslas.hu

Rendelőnkben Alakorvoslás konzultációt nyújtunk, személyes vizit keretében, ahol orvosaink egyéni tanácsadást, BIA testösszetételmérést és elemzést végeznek.

Szükség esetén szakorvosi vizit, kivizsgálás is elérhető rendelőnkben. Időpontot rendelőnkben kérhet.


Online Endokrin életmód Program Dr. Bajnok Évával.

Speciális program, amivel anyagcsere betegségek esetében segít Dr. Bajnok Éva endokrinológus, obezitológus, belgyógyászunk megérteni a fogyni vágyóknak a betegségüket, a testsúly és a betegség kapcsolatát, valamint azt, hogyan tudják elérni azt a súlyt, ami egészséges és amire vágynak.

Kinek ajánljuk?

  • Inzulinrezisztenseknek
  • Pajzsmirigybetegeknek
  • Cukorbetegeknek
  • PCOS szindrómában szenvedőknek
  • Obezitás esetén, 30+ BMI-vel

További információ és a program megvásárlása itt érhető el.

Az online életmód program általános információkat ad át a betegségről és az életmód tekintetében nyújt célzott segítséget.

Az anyagcserebetegség diagnosztikája, kezelése és kontrollja szakorvosi feladat, amelyben állunk rendelkezésre szakorvosi vizit keretében.

Időpontot kérhetnek rendelőnkben Dr. Bajnok Évához, illetve kitűnő endokrinológus orvos csapatunkhoz.


Szakorvosi konzultáció: endokrinológus, diabetológus, obezitológus szakorvosi csapatunkkal

Szakorvosaink állnak a fogyni vágyók rendelkezésére szakorvosi vizit keretében is, amelyen kivizsgálás, leletértékelés, egyéni tanácsadás és gyógyszeres terápia indítása, menedzsmentje történik.

Ismerje meg endokrinológusaikat itt.

Ismerje meg diabetológusainkat itt.

Ismerje meg obezitológusunkat itt.

Gyermekek számára ajánljuk gyermekendokrinológusainkat.


Dietetikai konzultáció:

Dietetikusaink egyéni táplálkozási tanácsadásban, személyre szabott étrend összeállításában állnak a pácienseink rendelkezésére.

Ismerje meg dietetikusainkat itt.


Fogyás, életmódváltás szakértőktől, ezt nyújtjuk pácienseinknek. Így megbízható, tartós és egészséges módon adhatják le túlsúlyukat.

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó étrend programok cikkeink Összes cikk