Online időpontfoglalás
Dr. Dreissiger Imre

Dr. Dreissiger Imre

ortopédus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Lúdtalp, gerincferdülések kezelése
  • Növekedési problémák, gyerekkori veleszületett lábdeformitások, gyerekkori csípőízületi problémák kezelése
  • Gyerekkori térdizületi problémák, sportsérülések kezelése
  • Gerincgörbületek (scoliosis, Scheuermann-kór) kezelése
  • Boka gyerekkori befelé dőlésének kezelése

Rendelési idők:

Hétfő: 15:20-17:40
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 15:20-17:00
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat kitüntetéssel végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, 1977-ben diplomáztam. Szakmai gyakorlatomat az egyetem Ortopédsebészeti Klinikáján folytattam. Szaktekintélynek számítok a gyermek ortopéd sebészet területén, 1985 óta dolgozom a Heim Pál Gyermekkórházban. Nemzetközi tapasztalataimat Torontóban és Münchenben szereztem. Komoly eredményeket értem el a kézsebészet területén. A gyermekortopédián belül a veleszületett lábdeformitások kezelésével, a lúdtalp konzervatív és műtéti kezelésével, csípőszűréssel, a csípőficam konzervatív és műtéti kezelésével, gerincdeformitások kezelésével, gyermekkori csípőbetegségek konzervatív és műtéti kezelésével, ICP-s gyermekek kezelésével foglalkozom. 2015 februárjától az MTK labdarúgócsapatának vezető sportorvosa vagyok.

Szabadidőmben szívesen utazom, sportolok és olvasok.

Rólam mondták

Sürgősen volt szükségünk orvosra. A telefonos egyeztetés után 4 órával már be is jutottunk az orvoshoz. Megnyugtató és barátságos ellátás. Orvos és az asszisztens is egyaránt professzionálisan látott el.
41 éves férfi páciens
Dreissiger doktor egy nagy tudású, szuper orvos. Nagyon szépen köszönöm neki a rengeteg segítséget és a kedves, és empatikus hozzáállást.
36 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?