Online időpontfoglalás

Ellátással kapcsolatos info

Mielőtt időpontot egyeztetne, kérjük, olvassa el a következő információkat.

Ellátással kapcsolatos info

Rendszeresen szedett gyógyszerek felírása

Pácienseinknek viziten kívül is felírjuk rendszeresen szedett gyógyszereiket, amennyiben rendelőnk szakorvosa írta elő annak szedését, és az orvosi javaslatban meghatározott kontroll időn belül kéri. Receptre az igényeket központi számunkon, recepciós munkatársainknál adhatja le vagy írhat az info@rmc.hu e-mail címre is. Az igényeket szakmai protokollunk alapján ellenőrizzük, majd szakorvosunk felírja. Ha valamilyen szakmai oknál fogva nem tudjuk teljesíteni a kérést, nővéreink felhívják, hogy tájékoztassák a további teendőkről.


Bizonyos vizsgálatok csak orvosi ajánlásra végezhetőek el

Bizonyos diagnosztikai vizsgálatokat csak orvosi ajánlásra, javaslatra végzünk el pácienseink szakszerű és biztonságos ellátása érdekében. Ha olyan vizsgálatot kér, amelyet nem előzött meg RMC szakorvosi vizit, kérjük, háziorvosától, vagy kezelőorvosától hozzon írásos ajánlást, kórlapot, amely alapján elvégezhetjük a vizsgálatot.


Orvosi ajánlással elvégezhető vizsgálatok:

  • Vér és egyéb laborvizsgálatok (kivéve éves szűrővizsgálatok, vércsoport vizsgálat, kisrutin, nagyrutin)
  • Mellkas röntgen (kivéve a foglalkozásegészségügyi célút)
  • EKG

Védőoltások

Védőoltást új pácienseink esetében csak orvosi vizit keretében adunk be. Ha már járt nálunk, és csak arra érkezik, nővér vizit keretében oltják be asszisztenseink.


Optimális ellátás a szenior-junior orvos elv alapján

Bizonyos konzultációk során – mint például a Magzati Medicina Központ vagy az IC Központ vizsgálatai – szenior orvosaink a nemzetközileg elismert szenior-junior eljárás alapján támogatják intézetünk fiatalabb orvosait szaktudásuk elmélyítésében. Ez azt jeleni, hogy a vizsgálat ideje alatt a szenior és junior orvos is foglalkozik a páciensekkel, mindketten elegendő időt szánnak arra, hogy megválaszolják a kérdéseket, és figyelembe vegyék a felmerülő igényeket. Ez a módszertan még optimálisabb ellátást biztosít, pácienseinknek pedig még több lehetőséget arra, hogy fontos kérdéseikre válaszokat kapjanak.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?