Online időpontfoglalás

Rendelés menete

Az alábbiakban hasznos információkat gyűjtöttünk össze, amelyre szolgáltatásaink igénybevétele előtt szüksége lehet. A kérdéscsoportok az egyes sávok végén található nyílra kattintva, lenyíló tartalomként nyithatóak meg.

Rendelés menete

Időpontkérés

  • Nyitvatartási időben a +36 1 392 0505-ös telefonszámunkon (nyitvatartási időn kívül ügyeletes orvosunkat éri ezen a számon el, aki időpontadásban nem tud segíteni)
  • Honlapunkon az online időpontkérő modulunk segítségével
  • Személyesen rendelőnkben, a recepción
  • E-mailen keresztül, az címen

Adminisztráció a vizit előtt

Új pácienseinknek előre elküldjük az ellátáshoz szükséges dokumentumokat (szolgáltatási szerződés, anamnézis lap stb.). Kérjük ezek előzetes átolvasását, és lehetőség szerint kitöltését. Ez azért nagy segítség, mert lényegesen lerövidíti a vizsgálat előtti adminisztrációs időt. Amennyiben helyben szeretné kitölteni a dokumentumokat, természetesen erre is van lehetősége, de kérjük, akkor érkezzen 15 perccel az időpontja előtt, mert szeretnénk a vizit teljes idejét az Ön egészségügyi ellátására fordítani.


Szakrendelések elhelyezkedése

Klinikánk több egységből áll, amelyek a Rózsakert Bevásárlóközpont 2. és 3. emeletén helyezkednek el.

Legtöbb szakrendelésünk a 3. emeleten található, itt kizárólag rendelőnk működik. Teljesen elkülönül a bevásárlóközpont ügyfélterétől, így pácienseink a liftek vagy az oldallépcső segítségével juthatnak fel, mozgólépcső nem vezet ide. Nyitvatartási időn kívül a liftek nem visznek fel emeletünkre, így ha nyitvatartási idő előtt érkezik rendelőnkbe, kérjük a 2. emeleten szálljon ki és az oldallépcsőn menjen fel a 3. emeletre.

A központ 2. emeletén a mozgólépcsőn felérve ha balra fordulunk, a folyosó végén található mintegy 200 négyzetméteres egységünk, önálló recepcióval. Itt található fogászati központunk, az RMC Fogászati Központ, valamint itt találhatóak kiropraktőreink és az asszisztensi ellátás (vérvétel, mintaleadás, oltások stb.). 


Érkezés a rendelőbe

Kérjük, amikor megérkezik az időpontjára rendelőnkben, jelentkezzen be a recepción. A vizsgálatok gördülékeny lebonyolítása érdekében fontos, hogy időben érkezzen. Ha késik, megtörténhet, hogy várnia kell, vagy új időpont egyeztetését kérjük.


Időpont lemondása

Kérjük, figyeljen arra, ha esetleg időpontját szeretné lemondani, térítésmentesen, rendelési időben 24 órával azt megelőzően tudja megtenni. Amennyiben nem jön el, vagy nem mondja le időben, 10 ezer forint kártérítési díj megfizetését kérjük. Lemondási szándékát jelezheti e-mailen vagy nyitvatartási időben központi telefonszámunkon is.


Kiegészítő vizsgálatok

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben a szakorvos az alapvizsgálaton kívül kiegészítő vizsgálatot tart indokoltnak (pl.: labor, röntgen, ultrahangvizsgálat, beavatkozás, további szakorvosi konzultáció), azt külön térítés mellett végezzük el. A kiegészítő vizsgálatok áráról a viziten, a recepción, illetve honlapunkon tudnak tájékozódni pácienseink.


Mit hozzon magával?

Kérjük, személyi igazolványa, lakcímkártyája, TAJ-kártyája (receptek miatt) mindig legyen Önnél, illetve hozza magával korábbi (nem nálunk készült) leleteit, amelyek az adott vizittel összefüggésben lehetnek. A nálunk készült kórlapokat szakorvosaink saját egészségügyi nyilvántartó rendszerünkből elérhetik, ha a viziten szükség lenne rá, így azokat nem szükséges magával hoznia.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?