Áraink

Klinikánkon fizethet a vizit után személyesen készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával vagy egészségbiztosítóján keresztül, ilyenkor élhet az azonnali fizetési kedvezménnyel. Számláját rendezheti utólag is banki átutalással. Ez utóbbi esetben a szolgáltatás teljes árát kérjük el. Bizonyos szolgáltatások esetén (pl. online vizit, Covid-tesztek stb.) előre fizetést kérünk, melyet időpontfoglaláskor tehet meg a weboldalunkon.

További részletekről az Általános Szerződési Feltételekben olvashat.

 

Magzati Medicina Központ árairól és árképzési szempontjairól ezen a linken olvashat bővebben.

 

Minden olyan egyéb szolgáltatás esetében, ami az árlistán nem szerepel, a feleknek egyedi díjmegállapodást kell kötni (pl. futár, gyógyszer behozatal.)

 

A receptek felírása alapesetben e-recept formájában valósul meg. Ha a páciens ragaszkodik a papír alapú recepthez és azt személyesen nem tudja átvenni, futárszolgáltatást veszünk igénybe, amelynek a díját a páciensre terheljük. A recepteket egyszerű postai úton feladni biztonsági okokból nem lehetséges.

 

A vizsgálatok ára nem tartalmazza az egyéb, esetleg szükségessé váló vizsgálatok árait, amelyről a viziten orvosaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

 

Amennyiben laborvizsgálatokat, EKG vizsgálatot, hasi UH vizsgálatot szeretne, pácienseink biztonsága érdekében ezeket csak írásos orvosi javaslatra végezzük el, amely származhat külsős orvostól, vagy saját szakorvosunktól.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az itt jelzett árak csak tájékoztató jellegűek, a tényleges vizsgálat függvényében, vagyis szakorvosa javaslata alapján változhatnak. 

 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?