Online időpontfoglalás

Áraink

Áraink

Klinikánkon fizethet a vizit után személyesen készpénzzel, bankkártyával, egészségpénztári kártyával vagy egészségbiztosítóján keresztül, ilyenkor élhet az azonnali fizetési kedvezménnyel. Számláját rendezheti utólag is banki átutalással. Ez utóbbi esetben a szolgáltatás teljes árát kérjük el. Bizonyos szolgáltatások esetén (pl. online vizit, Covid-tesztek, receptfelírás stb.) előre fizetést kérünk.

A részletes árlista a kiegészítő tételekkel itt megtekinthető.

A részletes árlistában szereplő kiegészítő tételek belső írásos szakmai protokollját kérésére rendelkezésére bocsátjuk. Kérjük ilyen kérését jelezze szakorvosunknak.

Magzati Medicina Központ árairól és árképzési szempontjairól ezen a linken olvashat bővebben.

További részletekről az Általános Szerződési Feltételekben olvashat.


Minden olyan egyéb szolgáltatás esetében, ami az árlistán nem szerepel, a feleknek egyedi díjmegállapodást kell kötni (pl. futár, gyógyszer behozatal.)

A receptek felírása alapesetben e-recept formájában valósul meg. Ha a páciens ragaszkodik a papír alapú recepthez és azt személyesen nem tudja átvenni, futárszolgáltatást veszünk igénybe, amelynek a díját a páciensre terheljük. A recepteket egyszerű postai úton feladni biztonsági okokból nem lehetséges.

A vizsgálatok ára nem tartalmazza az egyéb, esetleg szükségessé váló vizsgálatok árait, amelyről a viziten orvosaink, asszisztenseink adnak pontos felvilágosítást, ez alapján eldönthetik pácienseink, hogy elvégeztetik-e nálunk.

Amennyiben laborvizsgálatot (kivéve éves szűrővizsgálatok, vércsoport vizsgálat, kisrutin, nagyrutin), EKG vizsgálatot vagy röntgen vizsgálatot (kivéve a foglalkozásegészségügyi célút) szeretne, pácienseink biztonsága érdekében ezeket csak írásos orvosi javaslatra végezzük el, amely származhat külsős orvostól, vagy saját szakorvosunktól. 

Felhívjuk figyelmét, hogy az itt jelzett árak csak tájékoztató jellegűek, a tényleges vizsgálat függvényében, vagyis szakorvosa javaslata alapján változhatnak. Az ár a helyszínen történő készpénzes vagy bankkártyás fizetés, valamint egészségpénztári fizetés esetén érvényes. Amennyiben nem így kerül kiegyenlítésre, úgy az RMC hivatalos árlistájának teljes ára az irányadó.


A receptek felírása alapesetben e-recept formájában valósul meg. Ha a páciens ragaszkodik a papír alapú recepthez és azt személyesen nem tudja átvenni, futárszolgáltatást veszünk igénybe, amelynek a díját a páciensre terheljük. A recepteket egyszerű postai úton feladni biztonsági okokból nem lehetséges.

A vizit keretében történő receptfelírás ingyenes. Ha orvosi vizsgálaton kívül szeretne receptet felíratni, szakmai protokollunk szerint ezt akkor tudja megtenni, ha rendelőnk szakorvosa írta elő a gyógyszer szedését, és az orvosi javaslatban meghatározott kontroll időn belül kéri. Recept igényét telefonon vagy az info@rmc.hu e-mail címen teheti meg; a díjat ebben az esetben előre kérjük megfizetni.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?