Online időpontfoglalás

Rólunk

Az RMC Clinics komplex járóbeteg ellátó és egynapos sebészeti központ. 2001-ben, három szakrendeléssel indultunk, ma már 1000 négyzetméteren, 60 orvosi szakterületen, több mint 100 szakorvossal várjuk a pácienseinket.

Rólunk

Kimagasló képzettségű kollégáink szinte kivétel nélkül külföldön is szert tettek klinikai gyakorlatra, rendszeresen részt vesznek továbbképzéseken, nemzetközi és hazai szinten előadásokat tartanak és publikációkat jelentetnek meg. A legmagasabb szakmai színvonalat képviselő intézményként a legfrissebb, tudományosan bizonyított („evidence based”) nemzetközi irányelvek szerint látjuk el pácienseinket.

Modern technikai háttérrel, műszerparkkal (RTG, mammográfia, ultrahang, terheléses EKG, endoszkópia, laborvizsgálatok stb.) rendelkezünk, amely széleskörű diagnosztikai hátteret biztosít. Egynapos sebészeti műtőnk teljes körűen felszerelt, az egyes beavatkozások után pácienseink kényelmes fektetőinkben pihenhetnek hazabocsátás előtt.

Hiszünk abban, hogy a járóbeteg ellátás sokkal több, mint gyógyszerek felírása, vagy egy-egy vizsgálat elrendelése. Kiemelten fontos számunkra, hogy nem csak a tünetekre, hanem a páciensre egészében figyelünk, mivel ez a komplex megközelítés eredményesebb egészségügyi ellátást biztosít. Célunk, hogy pácienseink hosszú távú partnerei legyünk a gyógyításban és az egészségmegőrzésben egyaránt, ehhez odafigyelésre, partnerségen alapuló, bizalmi viszonyra és elegendő időre van szükség a legmagasabb színvonalú szakmai ellátás mellett. Mindezt szeretnénk úgy megvalósítani, hogy hozzánk szívesen járjanak a páciensek, mert nyugodt, közvetlen, feszültségektől mentes hangulatot teremtünk. Ezért dolgozunk minden nap.


Mit várhat még az RMC-től?

Legmagasabb szakmai színvonal: Élvonalbeli medicina kiváló orvosokkal.

Kellemes, feszültségektől mentes ellátás: Orvosaink nem „fehér köpenyesek”, kiemelt célunk oldott, együttműködésen alapuló ellátás biztosítása.

Szakmai szempontok mentén irányított vállalat: Tulajdonosaink a rendelő meghatározó (főállásban itt rendelő) orvosai, akik garantálják, hogy a vállalati döntésekben is a szakmaiság az elsődleges.

Szorosan együttműködő orvos csapat: Működésünk alapja, hogy rendelőnkbe nem 100 orvos magánrendelésére érkeznek a páciensek, hanem egy szorosan együttműködő csapathoz. Ha az ellátás azt igényli, több orvos bevonásával segítünk pácienseinknek.

Külföldi tapasztalattal rendelkező orvosok: Minden orvosunkkal szemben elvárás az angol nyelvtudás, a külföldi gyakorlat és a nemzetközi „evidence based” eljárások naprakész ismerete. Hazánkban egyedülálló módon 9 szakorvosunk amerikai szakvizsgával is rendelkezik.

Egyszerű ügyintézés, gyors hozzáférés szakrendeléseinkhez, diagnosztikus vizsgálatokhoz, kezelési lehetőségekhez.

Teljes rendelési időt lefedő belgyógyászati, gyerekgyógyászati és fogászati ellátás: Akut esetekben mindenképpen aznapi, sürgősségi esetben azonnali ellátást biztosítunk.

Hosszú nyitvatartás: Hétköznapokon reggel 8 és este 8 óra között, szombatonként 9-től 14 óráig állunk pácienseink rendelkezésére.

Minőségbiztosítás: Pácienseink elégedettsége elsődleges számunkra, ezért több szintű szigorú szakmai és operációs minőségbiztosítási rendszerrel monitorozzuk napi szinten az ellátásunkat. Ha bármely páciensünk mégsem maradéktalanul elégedett szolgáltatásunkkal, rendelőnk vezetése minden részletre kiterjedően kivizsgálja a történteket és intézkedik.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?