Online időpontfoglalás

Gyermekgyógyászat

Hiszünk abban, hogy a gyermekek ellátása is lehet örömteli és élvezetes a gyermekek számára.

Gyermekgyógyászat

Rendelőnkben teljes körű, magas színvonalú gyermekgyógyászati ellátást biztosítunk a 0–18 éves korosztálynak teljes nyitvatartási időben. 12 szakterületen, 12 szakemberrel együttműködő csapat gondoskodik a gyermekek egyészségéről. Két gyermekgyógyászunk amerikai szakvizsgával rendelkezik.

Gyermekkorban kiemelten fontos a fejlődés és a növekedés folyamatos nyomon követése, hogy időben felfedezzük az esetleges egészségügyi problémákat, fejlődési rendellenességeket, elmaradásokat. A korai diagnosztika gyermekkorban azért is lényeges, mert számos probléma gyorsan orvosolható, illetve nagy hatékonysággal kezelhető.


Mikor forduljunk gyermekgyógyászhoz?

 • A kisbaba első életéve igen intenzív az orvosi vizitek tekintetében. A legtöbb szűrővizsgálatra, illetve oltásra ekkor kerül sor, és a szülők is inkább ekkor szorulnak tanácsokra, amelyeket a legjobb, ha szakorvostól szereznek be. (Csomagajánlatunkat erre az időszakra tekintse meg szolgáltatásainknál.)
 • 15, 18, 24 hónapos korban a fejlődés nyomon követése, prevenció, tanácsadás, illetve oltások beadása miatt
 • 2 éves kor felett érdemes évente ún. megelőző (vagy egészséges) orvosi vizitre menni. Az egyórás, amerikai protokoll szerint kidolgozott alapos kivizsgálás alkalmával gyermekorvosaink fejlődéstani szűrést és orvosi vizsgálatot végeznek, amely során korán kiszűrhetjük az esetleges problémákat, elmaradást.
 • Tinédzserkorban a gyermekorvos segíthet az életkorra jellemző kihívásokban, így például a fogamzásgátlás, szexuális felvilágosítás, HPV-oltás, illetve egészségre nevelés kapcsán (dohányzás, alkohol stb). Fontos, hogy ezeket az információkat orvostól (is) megkapják, ami talán eredményesebb, mintha csak a szülőktől hallják, és mindenképpen hasznosabb a kortársaktól vagy az internetről összeszedett információknál. Végül tanulási és szociális problémák esetén is nagy segítséget jelenthet az, hogy a gyermekorvos kiszűri, szükség van-e specialistára a nehézségek megoldásában.
 • Továbbá természetesen forduljanak gyermekorvosainkhoz bármilyen betegség vagy tünet jelentkezésekor.

Áraink Online időpontfoglalás

Rólunk mondták

Rólunk mondták
 • Páciensközpontú ellátás: a gyermekem ellátása olyan módon zajlott, hogy a fiam egyáltalán nem ijedt meg. Másnak is ajánlom!
  40 éves édesanya
 • Jókay doktornő nagyon empatikus volt, személyes elérhetőségét is megadta, kérdésemre gyorsan válaszolt, még ismeretlenül is ilyen segítőkész volt velünk.
  37 éves édesanya
 • Jerney doktornő végtelenül kedves és alapos volt, maximálisan elégedett vagyok és hálás, hogy ilyen remek szakemberhez kerültünk.
  45 éves felső vezető
 • Kádár Krisztina professzorasszony egy tünemény! Emberileg és szakmailag is csillagos ötös!
  41 éves édesanya
 • Valóban látszik, hogy az ellátás kommunikációját kiemelten kezelik. Életemben először Önöknél értettem, mit mond az orvos, megnyugtató válaszokat kaptam és ezért meg is nyugodtam.
  44 éves biztosítási szakember
 • A doktornő nagyon empatikus volt, személyes elérhetőségét is megadta, kérdésemre gyorsan válaszolt. Hálás vagyok, hogy ismeretlenül is ilyen segítőkész volt velünk. Köszönöm!
  42 éves édesanya
 • Hálásan köszönjük a színvonalas és kedves ellátást!
  44 éves édesanya
 • Nagyon segítőkész volt a diszpécser férfi, akivel először beszeltem. A telefonos konzultáció is megnyugtatott. A személyes vizsgalat során pedig a doktornő alapossága, kedvességé és ahogy a gyerekkel beszelt, Willow először nem sírt az orvosnál. Mindenkinek ajánlani fogom az RMC-t és nem tudom eléggé megköszönni a professzionalizmust és a kedvességet.
  32 éves női páciens
 • Nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezem a klinikát illetően, eddig csak olyan orvosokkal találkoztam itt, akik az emberrel kedvesen bántak, szakmailag profik voltak, minden téren kielégítő és érthető válaszokat adtak. Nagyon jó érzéssel jövök vissza minden vizsgálatra, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok. Nagyszerű orvosokkal és személyzettel találkozik itt az, aki felkeresi a klinikát!
  34 éves női páciens
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó gyermekgyógyászat cikkeinkÖsszes cikk