Online időpontfoglalás

Gyermekgyógyászat

A gyermekek gyógyulása, vizsgálata – az egészségmegőrző vizit vagy betegség miatti vizsgálat –, és az orvossal való találkozás lehet pozitív élmény egy gyermek számára. Az RMC Gyermekgyógyászati Központjában hiszünk ebben, és ennek megfelelően dolgozunk.

Gyermekgyógyászat

Központunkban 13 gyermekgyógyászati szakterületen végez megelőző, gyógyító munkát, több mint 20 kiváló szakember együttműködő csapatként. A különböző szakterületeken dolgozó orvosaink egymást segítve támogatják a mielőbbi szakszerű ellátást, és nyomon követik a kivizsgálásokat, esetleges beavatkozásokat házon belül és kívül is.

Több, külföldi szakvizsgával is rendelkező kollégánk mellett, tapasztalt szakértők készültek fel, hogy a jellemző gyermekbetegségeket, a gyermekkorban gyakori és kevésbé gyakori problémákat, fejlődési rendellenességeket korán felismerjék, és hatékonyan kezeljék. Eközben figyelnek rá, hogy a gyermekek számára mindez minél kisebb lelki és fizikai megterhelést jelentsen. Gyermekorvosaink közül többen külföldi szakvizsgával és gyakorlattal rendelkeznek.

 

Milyen szolgáltatásokkal várja a gyermekeket az RMC?

A gyermekgyógyászaink szaktudása a fejlődést kísérő csecsemőkori szűrővizsgálatoktól, a növekedés nyomon követését szolgáló diagnosztikai megoldásokon át, az emésztőszervi, allergológiai, neurológiai és ortopédiai problémák hatékony kezeléséig szolgálja a gyermekek egészségét.

A Központban elérhető 12 féle szakrendelés mindegyikére online foglalhat időpontot, vagy választhatja az RMC SmartClinic okostelefonos alkalmazást, amelyben nem csak szakrendeléseinkre választhat kényelmesen időpontot, de gyermekei összes, nálunk készült leletét egy helyen kezelheti. Szakrendeléseinket egyedileg is elérheti az oldal alján található listából.

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben gyermeke három évesnél fiatalabb, javasolt panaszával elsőként általános gyermekgyógyászati vizsgálatra időpontot foglalni.


Figyeljen gyermeke fogaira is!

Az általános egészségnek és a gyermekek biztonságos fejlődésének fontos szempontja a fogaik egészsége. Gyermekorvosi szolgáltatásaink mellett ezért kiemelten ajánljuk Fogászati Központunk szolgáltatásait gyermekfogászati kezelések és szűrővizsgálatok, illetve fogszabályozás igénye esetén is.

Áraink Online időpontfoglalás

Rólunk mondták

Rólunk mondták
 • Páciensközpontú ellátás: a gyermekem ellátása olyan módon zajlott, hogy a fiam egyáltalán nem ijedt meg. Másnak is ajánlom!
  40 éves édesanya
 • Jókay doktornő nagyon empatikus volt, személyes elérhetőségét is megadta, kérdésemre gyorsan válaszolt, még ismeretlenül is ilyen segítőkész volt velünk.
  37 éves édesanya
 • Jerney doktornő végtelenül kedves és alapos volt, maximálisan elégedett vagyok és hálás, hogy ilyen remek szakemberhez kerültünk.
  45 éves felső vezető
 • Kádár Krisztina professzorasszony egy tünemény! Emberileg és szakmailag is csillagos ötös!
  41 éves édesanya
 • Valóban látszik, hogy az ellátás kommunikációját kiemelten kezelik. Életemben először Önöknél értettem, mit mond az orvos, megnyugtató válaszokat kaptam és ezért meg is nyugodtam.
  44 éves biztosítási szakember
 • A doktornő nagyon empatikus volt, személyes elérhetőségét is megadta, kérdésemre gyorsan válaszolt. Hálás vagyok, hogy ismeretlenül is ilyen segítőkész volt velünk. Köszönöm!
  42 éves édesanya
 • Hálásan köszönjük a színvonalas és kedves ellátást!
  44 éves édesanya
 • Nagyon segítőkész volt a diszpécser férfi, akivel először beszeltem. A telefonos konzultáció is megnyugtatott. A személyes vizsgalat során pedig a doktornő alapossága, kedvességé és ahogy a gyerekkel beszelt, Willow először nem sírt az orvosnál. Mindenkinek ajánlani fogom az RMC-t és nem tudom eléggé megköszönni a professzionalizmust és a kedvességet.
  32 éves női páciens
 • Nagyon jó tapasztalatokkal rendelkezem a klinikát illetően, eddig csak olyan orvosokkal találkoztam itt, akik az emberrel kedvesen bántak, szakmailag profik voltak, minden téren kielégítő és érthető válaszokat adtak. Nagyon jó érzéssel jövök vissza minden vizsgálatra, mert tudom, hogy jó kezekben vagyok. Nagyszerű orvosokkal és személyzettel találkozik itt az, aki felkeresi a klinikát!
  34 éves női páciens
 • Dr. Vojnisek Zsuzsanna nagyon kedves, figyelmes és nem mellesleg szakmailag is kiváló! Nagyon szeretjük!
  34 éves édesanya
 • Több mint 13 éve járunk az RMC-be és azóta is töretlen a magas színvonalú ellátás! Magasan meg vagyunk elégedve mindennel! A gyermekünk miatt látogatjuk az intézményt gyakrabban, de minden alkalommal 110%-an meg vagyunk elégedve! Mindig segített az ellátás és a Doktor Úr is! Köszönjük szépen!
  43 éves édesanya
 • Eszter Doktornő mindig meggyógyítja a kislányomat, végtelenül kedves és türelmes, de ami a legfontosabb, hogy meglátja mi a baj és megfelelő gyógyszert kapunk rá. Egy reggeli időpontban voltunk nála és már délutánra jobb volt a helyzet, nem tudok elég hálás lenni a szakértelméért.
  36 éves édesanya
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó gyermekgyógyászat cikkeinkÖsszes cikk