RMC Vakáció online tanácsadás

A nyaralást tervezve gondolni sem szeretnénk arra, hogy a pihenés ideje alatt egészségügyi problémánk adódhat. Sajnos előfordul, hogy a legváratlanabb helyzetekben, otthonunktól távol van szükségünk orvosi segítségre. Pácienseink ezekben az esetekben is számíthatnak ránk.

RMC Vakáció online tanácsadás

            Időpontfoglalás online vizitre:
 

 


A nyári időszakban, az otthonuktól távol is figyelünk pácienseink egészségére - online vizit keretében Teams mobilalkalmazáson keresztül vagy egyszerűen telefonon.

Szolgáltatásunkat azoknak ajánljuk, akik a városon kívül vagy külföldön tartózkodnak, és nem tudják, mi a teendő, panaszukkal szükséges-e még a nyaralás alatt orvoshoz fordulniuk, vagy ráér, amíg hazajönnek, esetleg csak egy gyors orvosi tanácsra van szükségük.

Foglaljon időpontot és szerezze vissza jól megérdemelt nyugalmát!


Mikor érdemes az RMC Vakáció online tanácsadás 15 perces vizitjét kérnie?

  • Ha bizonytalan benne, hogy a tünetek mennyire súlyosak, várhat-e a személyes orvosi vizittel a nyaralás végéig (pl. elfelejtette bevenni fontos gyógyszerét, felfázott, várandóssága alatt nyugtalanító tünetet észlel stb.)
  • Ha még indulás előtt szeretne megnyugtatást kapni afelől, hogy minden szükséges oltása megvan (oltási könyv átnézése).
  • Ha a tünetet videón vagy telefonon keresztül érzékletesen tudja szemléltetni az orvosnak (pl. kiütés, bőrfelszín sérülése – ez utóbbi esetben orvosaink a seb ellátására vonatkozóan tudnak iránymutatást adni).
  • Ha röviden, szóban össze tudja foglalni a tüneteket (és nem szükséges az orvosnak korábbi leleteket átnéznie).
  • Ha lehetősége van egy csendes és (videón keresztüli vizit esetén) jól megvilágított helyiségben beszélnie orvosával 15 percen át.
     

Mikor javasoljuk inkább, hogy hosszabb vagy fizikális vizsgálatra jelentkezzen hozzánk?

  • Ha a 15 perces „RMC Vakáció online tanácsadás” alatt orvosa úgy ítéli meg, hogy szükséges a további személyes vizsgálat.
  • Ha olyan problémája van, amit képernyőn keresztül vagy telefonon nehéz a kezelőorvosnak értelmeznie.

Kapcsolódó orvosaink

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó rmc vakáció online tanácsadás cikkeinkÖsszes cikk