Dr. Csermely Gyula Ph.D.
Dr. Csermely Gyula Ph.D.
auditált ultrahang-specialista, szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

  • Általános nőgyógyászat
  • Nőgyógyászati szűrés
  • Magzati medicina: magzati szűrővizsgálatok, toxémiaszűrés, koraszülés-kockázatbecslés
  • Meddőségi kivizsgálás (HyCoSy, hiszteroszkópia)
  • Nőgyógyászati műtétek
  • Intimplasztika
  • Várandósgondozás

Rendelési idők:

Hétfő: 8:00-16:00
Kedd: 8:30-15:30
Szerda: 8:30-13:45
Csütörtök: 8:00-11:30
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem. Több mint harmincéves szakmai gyakorlattal rendelkező szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Szakmai gyakorlatomat részben a MÁV Kórházban és az Onkológiai Intézetben szereztem, de tudásomat vezető amerikai és nyugat-európai képzéseken is gyarapítottam.

1993-tól a Fővárosi Szent István Kórházban dolgoztam a Szülészet-Nőgyógyászati és Nőgyógyászati Onkológiai Osztályon, ahol előbb adjunktus, majd főorvos voltam. 1997-től – a II. világháború utáni első magyar magánkórház alapítójaként – a Telki Kórházat igazgattam, miközben klinikai munkámat a Szent István Kórházban folytattam. 2001-ben saját vállalkozásként megalapítottam az RMC Clinics-t, amelynek jelenleg is vezérigazgatója és társtulajdonosa vagyok. Az általános szülészet-nőgyógyászat mellett az utóbbi húsz évben az ultrahangos diagnosztika a legfőbb érdeklődési területem. Az FMF London által képzett és akkreditált szakember vagyok, tevékenyen részt vettem a kromoszóma-rendellenességek szűrésének magyarországi bevezetésében, az úgynevezett „kombinált szűrésről” megjelent legelső magyar publikáció szerzője vagyok.

Rendszeres részt veszek nemzetközi ultrahangos továbbképzéseken. 2015-ben a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán elnyertem a PhD-fokozatot. Kutatásom témája: Az anyai életkor és szülési sorrend hatása a fejlődési rendellenességek kialakulásának kockázatára.

Négy gyermek édesapja vagyok. Szabadidőmben hosszabb megszakításokkal negyven éve autóversenyzem. Hobbim az olvasás és színházlátogatás, valamint a „haladós” sportok, mint a kerékpározás, sízés, vízisízés, vitorlázás.

Rólam mondták

Csermely Gyula doktor úr kitűnő orvos, kedves, türelmes, egyértelműek a magyarázatai, kiválóan kezeli azt is, ha a páciens szorong, teljes mértékben alapos.
27 éves női páciens
Rendkívül örülök, hogy megtaláltam ezt az egészségügyi központot. Precíz orvosok, minőségi ellátás, maximális betegközpontúság. Minden alkalommal elégedetten távozok. Minden munkatárs kivétel nélkül remekül végzi a dolgát. Köszönöm, hogy vannak.
39 éves női páciens
Köszönök mindent, maximálisan elégedett voltam az ellátással, a foglalással, a nővérek munkájával, a recepción dolgozókkal és a telefonos ügyfélszolgálattal is! Köszönöm a munkájukat!
40 éves női páciens
Nagyon kedvesek voltak a nővérek is, Szabina és az a nővér is, aki a műtőben és utána a lábadozó szobában is foglalkozott velem. Mindennel maximálisan elégedett voltam. Minden szuper volt.
32 éves kismama

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?