Online időpontfoglalás
Dr. Csermely Gyula Ph.D.

Dr. Csermely Gyula Ph.D.

auditált ultrahang-specialista, szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Általános nőgyógyászat
  • Nőgyógyászati szűrés
  • Magzati medicina: magzati szűrővizsgálatok, toxémiaszűrés, koraszülés-kockázatbecslés
  • Meddőségi kivizsgálás (HyCoSy, hiszteroszkópia)
  • Nőgyógyászati műtétek
  • Intimplasztika
  • Várandósgondozás

Rendelési idők:

Hétfő: 8:30-12:00 (nőgyógyászat)
Kedd: 8:30-14:30 (nőgyógyászat)
Szerda: 8:00-16:00 (magzati medicina) és 16:00-19:00 (nőgyógyászat)
Csütörtök: 8:00-12:00 (magzati medicina)
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem. Több mint harmincéves szakmai gyakorlattal rendelkező szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Szakmai gyakorlatomat részben a MÁV Kórházban és az Onkológiai Intézetben szereztem, de tudásomat vezető amerikai és nyugat-európai képzéseken is gyarapítottam.

1993-tól a Fővárosi Szent István Kórházban dolgoztam a Szülészet-Nőgyógyászati és Nőgyógyászati Onkológiai Osztályon, ahol előbb adjunktus, majd főorvos voltam. 1997-től – a II. világháború utáni első magyar magánkórház alapítójaként – a Telki Kórházat igazgattam, miközben klinikai munkámat a Szent István Kórházban folytattam. 2001-ben saját vállalkozásként megalapítottam az RMC Clinics-t, amelynek jelenleg is társtulajdonosa vagyok. Az általános szülészet-nőgyógyászat mellett az utóbbi húsz évben az ultrahangos diagnosztika a legfőbb érdeklődési területem. Az FMF London által képzett és akkreditált szakember vagyok, tevékenyen részt vettem a kromoszóma-rendellenességek szűrésének magyarországi bevezetésében, az úgynevezett „kombinált szűrésről” megjelent legelső magyar publikáció szerzője vagyok.

Rendszeres részt veszek nemzetközi ultrahangos továbbképzéseken. 2015-ben a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karán elnyertem a PhD-fokozatot. Kutatásom témája: Az anyai életkor és szülési sorrend hatása a fejlődési rendellenességek kialakulásának kockázatára.

Orvosként több ezer gyermek születését kísértem végig és bár szüléseket egy ideje már nem vezetek, elkötelezetten támogatom a gyermekáldásra vágyó párokat személyre szabott meddőségi kivizsgálásunk keretében.

Négy gyermek édesapja vagyok. Szabadidőmben hosszabb megszakításokkal negyven éve autóversenyzem. Hobbim az olvasás és színházlátogatás, valamint a „haladós” sportok, mint a kerékpározás, sízés, vízisízés, vitorlázás.

Rólam mondták

Csermely Gyula doktor úr kitűnő orvos, kedves, türelmes, egyértelműek a magyarázatai, kiválóan kezeli azt is, ha a páciens szorong, teljes mértékben alapos.
27 éves női páciens
Köszönök mindent, maximálisan elégedett voltam az ellátással, a foglalással, a nővérek munkájával, a recepción dolgozókkal és a telefonos ügyfélszolgálattal is! Köszönöm a munkájukat!
40 éves női páciens
Nagyon kedvesek voltak a nővérek is, Szabina és az a nővér is, aki a műtőben és utána a lábadozó szobában is foglalkozott velem. Mindennel maximálisan elégedett voltam. Minden szuper volt.
32 éves kismama
Dr. Csermely Gyulánál jártam, akinek szeretném megköszönni türelmét, megértését és szakértelmét, csak úgy, mint a vele rendelő nővérnek. Nagyon kellemetlen és fájdalmas panasszal fordultam a doktor úrhoz, de mindent megtettek mindketten annak érdekében, hogy lenyugodjak és minél gyorsabban és fájdalommentesebben vége legyen a beavatkozásnak. Rengeteg negatív nőgyógyászati élmény után hatalmas megkönnyebbülés volt, köszönök mindent!
34 éves női páciens
Minden tökéletes volt. Nagyon hálás vagyok Dr. Csermely Gyulának, hogy fogadott és hogy ilyen alaposan kivizsgált. Még soha életemben nem tapasztaltam ilyet. Nagyon köszönök mindent!
25 éves női páciens
Nagyon profi csapat. Csermely doktor teljeskörű és kimerítő tájékoztatást adott mindenről. A vizsgálat nagyon alapos volt. Köszönet mindenért!
27 éves kismama
Operatív hysteroscopián voltam. Nagyon meg voltam elégedve mindenki munkájával, akik részt vettek a műtét előkészítésében, lebonyolításában, a fektetőben való nyomonkövetésben. A doktor úron kívül köszönet minden műtős asszisztensnek és bent lévő orvosnak, hogy ilyen profi, emberi módon zajlott le a műtét.
35 éves női páciens
Az RMC klinika szolgáltatásai magasszintűek. Mindenekelőtt a páciens az első. Magas szintű orvosi ellátás, kedves nővérek, adminisztratív munkatársak. Csodás környezet. Csermely Gyula magasszintű tudásának köszönhetően, maximális bizalommal járok betegségem miatt rendszeresen a klinikára. Bátran ajánlom mindenkinek !
37 éves női páciens
Nem volt, amivel elégedetlen lettem volna, a doktor úr és az asszisztens viselkedése és maga a vizsgálat hatalmas pozitív csillagot érdemel! Köszönök mindent!
32 éves női páciens
Mind Csermely Gyula doktor úr, mind a nővérek is teljesen felkészültek, kedvesek, türelmesek, empatikusak voltak. Nagyon rég volt ilyen ellátásban részem. Köszönöm az összes RMC-ben dolgozó embernek a kedvességet, törődést, ápolást és szakmaiságot. Úgy gondolom, hogy mindig minden körülmények között ugyanígy kellene viselkedni egy kiszolgáltatott beteg emberrel. Ha tehetem, legközelebb is Önöket választom bármilyen problémám esetén. Nagy hála és köszönet!
42 éves női páciens
Kivételesen empatikus orvosok dolgoznak a klinikán, köztük Csermely Gyula doktor úr is, akihez évek óta járok. Nagyon lelkiismeretesek, profik. Szívből ajánlom mindenkinek!
43 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?