Online időpontfoglalás

Magzati Medicina Központ

Intézetünk nemzetközi színvonalú és teljes körű magzati szűrő és differenciáldiagnosztikai szolgáltatást nyújtó központ, élvonalbeli ultrahangos, genetikai, MRI és konzultációs szemlélettel.

Magzati Medicina Központ

Nagyfelbontású, általános ultrahangvizsgálatok mellett speciális kardiovaszkuláris (szív- és érrendszeri) szűrést, DNS- és kromoszómavizsgálatokat, valamint genetikai konzultációkat is biztosít a várandósoknak és az őket gondozó szakorvosoknak.

Fontos szűrővizsgálatok

Nemzetközi adatok szerint a szív a leggyakrabban érintett szerv a magzat fejlődési rendellenességeiben, emellett a leggyakoribb kromoszóma-rendellenességek (Down-, Edwards-, Patau-szindróma) nagy százalékban szívhibával is társulnak. A korai szívvizsgálatokban intézetünk a legnagyobb hazai tapasztalattal rendelkező központ, 2010 óta végezzük őket rutinszerűen, munkacsoportunk eredményessége a világ élvonalába tartozik.

Átfogó magzati szűrővizsgálatot három alkalommal ajánlunk: a 12. héten, a 20. héten és a 30. héten. A három vizsgálat együttesen biztosítja a leendő szülők számára a legalaposabb anatómiai, genetikai és magzati állapotszűrést.

A vizsgálatokat az FMF (Fetal Medicine Foundation London) által képzett és regisztrált orvosok végzik, akiknek tevékenységét a szervezet évente ellenőrzi és auditálja. A hazai ultrahangos szakemberképzést és a magzati fejlődési és kromoszóma-rendellenességek diagnosztizálását és szűrését támogatja a Magzati Medicina Központunk orvosai által létrehozott Magzati Medicina Alapítvány is.

Rólunk mondták

Rólunk mondták
 • Maximálisan elégedett voltam Weidner doktor úrral mind szakmailag, mind emberileg, mind kommunikáció szintjén.
  28 éves kismama
 • Már harmadszor veszem igénybe a Magzati szűrőcsomagot, ebből kétszer Weidner doktor úrnál voltam. Nagyon profi és kedves, a következő alkalommal is őhozzá térek vissza, ez nem is kérdés. Köszönöm, hogy az általam nem kedvelt orvosi vizsgalatokat is pozitív
  36 éves kismama
 • Elégedett voltam a szolgáltatással. Pánczél doktornő - úgy gondolom - alapos volt és mindent elmondott. Az asszisztens hölgynek jeleztem, hogy a vérvételtől rosszul szoktam lenni, nagyon türelmes és kedves volt végig. Ezt nagyon köszönöm neki. 
  33 éves női páciens
 • Valóban látszik, hogy az ellátás kommunikációját kiemelten kezelik. Életemben először Önöknél értettem, mit mond az orvos, megnyugtató válaszokat kaptam és ezért meg is nyugodtam.
  44 éves biztosítási szakember
 • A doktor úr nagyon részletes, professzionális vizsgálatot végzett. Empatikus, türelmes hozzáállása sokat segített. Értékelem az olyan apróságokat, mint a női hálóing előkészítése.
  30 éves ingatlanközvetítő
 • Köszönöm szépen, végre olyan színvonalú ellátást kaptam, amilyen szintű vizsgálati díjat fizettem. Sajnos ez manapság már a magánegészségügyben sem általános. Mindennel nagyon elégedett voltam, nagyon kedves volt az összes dolgozó, teljesen mindegy volt, hogy ki vagyok és miért vagyok ott. További jó munkát önöknek!
  33 éves rendezvényszervező
 • Dr. Ladányi Anikó kedvessége, precizitása és szakértelme maximális. Nagyon kedves hozzáértő szakember. Igazán hálás vagyok neki.
  34 éves kismama
 • Köszönök mindent, maximálisan elégedett voltam az ellátással, a foglalással, a nővérek munkájával, a recepción dolgozókkal és a telefonos ügyfélszolgálattal is! Köszönöm a munkájukat!
  40 éves női páciens
 • Nagyon kedvesek voltak a nővérek is, Szabina és az a nővér is, aki a műtőben és utána a lábadozó szobában is foglalkozott velem. Mindennel maximálisan elégedett voltam. Minden szuper volt.
  32 éves kismama
 • A vizsgalat utáni 2. napon problémám adódott, orvosi információra volt szükségem. Az asszisztenssel tudtam telefonon konzultálni és a következő napon az orvossal is. Ez nagyon szimpatikus volt nekem!
  37 éves kismama
 • Soha sehol nem voltam még ennyire elégedett a rendelőben dolgozó emberekkel, az ellátás menetével, az orvos szakmai felkészültségével és kedvességével, nagyon jó élmény volt az egész vizsgálat. Köszönöm!
  42 éves női páciens
 • Nagyon hálás vagyok minden munkatársuk figyelmességéért, precizitásáért. Mindennel meg vagyok elégedve. Köszönöm!
  30 éves kismama
 • Dr. Weidner András végtelen türelemmel, empátiával és kedvességgel végezte a második trimeszteri szűrést. Nagyon köszönjük!
  39 éves kismama
 • Down-szindróma gyanújával érkeztem. Értékeltem, hogy időt szakítottak a betegek fogadására (annak ellenére, hogy nem tudom mi a hivatalos rendelési idő). Az időpont kérésnél úgy éreztem, hogy a 'Sajnos nem tudunk időpontot adni' válasz helyett inkább megoldást kerestek és nem hagyták bizonytalanságban a várandós kismamát. Emellett az asszisztensi munkát becsültem, aki az időpontot kereste, folyamatosan tájékoztatott az egyeztetések miatt.
  36 éves kismama
 • Az RMC Magzati Medicina Központ szolgáltatásait a magyar egészségügy átlagához képest kiemelkedő színvonalúnak tartom. Mind a vizsgálati eszközök, mind az orvosok felkészültsége és alapossága tekintetében összehasonlíthatatlanul magasabb színvonalon történik az ellátás, mint általában itthon az egészségügyben- az államihoz viszonyítva alapvetően, mert főleg azzal van tapasztalatom.
  33 éves kismama
 • Maga a genetikai ultrahang készülék, a vizsgálat menete és a szakorvos precizitása kimagasló. Rendkívül pozitív, hogy hozzátartozó is tudja online követni a vizsgálatot, valamint hogy letölthetőek az adatok.
  30 éves kismama
 • Most voltam a klinikán másodjára, és nagyon elégedett vagyok, leginkább az orvossal. Nagyon kedves, profi, közvetlen ember. Mindent nagyon egyértelműen el magyarázott, megmutatott, és minden kérdésemre választ kaptam. Nagyon örülök, hogy az RMC-t választottam. Valószínűleg 3. trimeszteri ultrahangra is vissza fogunk menni a doktorúrhoz.
  27 éves kismama
 • Nagyon maximálisan meg vagyok elégedve. Minden nagyon rendben gördülékenyen zajlott a vizsgálat során. Nagyon profi és kedves, figyelmes szakemberekkel találkoztam. Már az első telefonhívás alkalmával érezhető volt, hogy ez egy remek hely. Köszönöm szépen a remek ellátást. Csak ajánlani tudom és fogom is!
  36 éves kismama
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó magzati medicina központ cikkeinkÖsszes cikk