Online időpontfoglalás
Dr. Schmek Lilian Hanna

Dr. Schmek Lilian Hanna

szülész-nőgyógyász, ultrahang-specialista rezidens
Online időpontfoglalás Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: 8:00-12:00 (magzati medicina) and 13:00-16:00 (nőgyógyászat)
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Pácienseim problémáit empátiával közelítem meg, a kölcsönös bizalom kialakítását éppen olyan fontosnak tartom a gyógyítás folyamatában, mint a magasszintű szakértelmet. A felmerülő kihívások kifejezetten motiválnak, folyamatos tanulásra ösztönöznek.

Tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem. A hatéves képzési idő során egy évig a Bécsi Orvostudományi Egyetem Klinikáján volt lehetőségem további tapasztalatokat szerezni. Az egyetemen megszerzett tudásomat a sürgősségi betegellátás területén mélyítettem el és váltottam gyakorlati tapasztalatra. A sürgősségi orvoslásban töltött egy év alatt rengeteg klinikai tapasztalattal és holisztikus betegszemlélettel gazdagodtam, amelyek kiválóan alkalmazhatók a szülészet-nőgyógyászat szakterületén is. Jelenleg főállásban a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Szülészet és Nőgyógyászat Osztályán dolgozom. Hozzám közel álló, szívesen kutatott terület a várandósgondozás/szülészet, az endokrinológia és az endometriózis.

Az RMC Magzati Medicina Központjában azokat a kismamákat támogatom, akik nemzetközi színvonalú, teljes körű magzati szűrővizsgálatokat keresnek maguknak és születendő gyermeküknek.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?