Online időpontfoglalás
Dr. Baross Gábor

Dr. Baross Gábor

szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem.

Munkámat a Kispesti Egészségügyi Intézet szülészet-nőgyógyászati osztályán kezdtem meg, ezt követően a Dél-pesti Centrumkórház szülészet-nőgyógyászati osztályán dolgoztam. Jelenlegi háttérintézményem a Péterfy Kórház-Rendelőintézet szülészet-nőgyógyászati osztálya. Szakmai tapasztalatot szereztem a nőgyógyászati kis és nagy műtétek területén, továbbá a terhesgondozásban is.

Rólam mondták

Köszönöm, hogy mindent megtett, hogy a végére járjon a problémának.
44 éves pedagógus
Baross doktor úrnál először jártam, de nem utoljára! Nagyon-nagyon alapos volt, igazán odafigyelt rám (terhesgondozás). Érződött a maximális professzionizmus, precízség a munkáján! Az asszisztens is nagyon alapos volt! 10/10 pontos ellátást kaptam!
30 éves kismama
Köszönöm mindenkinek, akik jelen voltak a műtét előtt, alatt és után. Ajánlani fogom másnak is az intézetet.
38 éves női páciens
A vizsgalat utáni 2. napon problémám adódott, orvosi információra volt szükségem. Az asszisztenssel tudtam telefonon konzultálni és a következő napon az orvossal is. Ez nagyon szimpatikus volt nekem!
37 éves kismama

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?