Online időpontfoglalás
Dr. Keszthelyi Gábor

Dr. Keszthelyi Gábor

szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 17:00-20:00
Szerda:- -
Csütörtök: -
Péntek: 8:00-10:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

1969-ben születtem Szegeden. Orvosi diplomámat 1993-ban szereztem cum laude minősítéssel a szegedi Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. 1998-ban szülészet-nőgyógyászati szakvizsgát tettem. A Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen egyetemi gyakornok, majd egyetemi tanársegéd (1999–2000) voltam. 2000 júliusában GCP-tréningen, majd a Pennsylvaniai Egyetemen továbbképzésen vettem részt. 2000 decemberétől magánorvosi gyakorlatot folytatok.

Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, az Európai Nőorvos Társaságnak, a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak és a Magyar Klinikai Vizsgálók Társaságának. Fő kutatási területem: prenatális genetika, ultrahang-diagnosztika, fetális terápia.

Rólam mondták

Mind a Doktor Úr, mind asszisztense, Hajni nagyon profi, segítőkész, öröm volt hozzájuk bemenni, még egy ilyen kellemetlen, vagy zavarba ejtő rendelésen, mint a nőgyógyászat is oldott hangulatot voltak képesek teremteni. Örök hálám!
35 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?