Online időpontfoglalás

Gyermekkiropraktika

Újszülöttek esetében már a méhen belüli fejlődés időszakában számos fejlődési, később tartási hiba alakulhat ki, amelyek a születést követően folyamatosan romolhatnak.

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Gyermekkiropraktika

Mindenképpen javasolt az újszülöttek gerincvizsgálata, illetve az alábbi tünetek esetén is javasolt gyermekünkkel mozgásszervi terapeutához fordulni:

 • Ferde fejtartás
 • Kifli vagy „C” alakú tartás
 • Aszimmetrikus tartás vagy mozgás Izomtónus-eloszlási zavarok – hipertónia, hipotónia
 • Egyensúly- és koordinációs problémák

Rólunk mondták

Rólunk mondták
 • Egy hatalmas köszönet: Dr. Mireuta abszolút lenyűgözött. A kisbabánkkal hetek óta járunk Dévény tornára kis eredménnyel, de ő egy könnyed mozdulattal megoldotta a kisbabánk problémáját. Nagyon hálás vagyok neki.
  32 éves férfi páciens
 • Külön köszönöm a figyelmességet: felhívtak telefonon, hogy egy páciens lemondta az időpontját, ezért én (a kisbabám) igénybe vehetem azt. Így sokkal hamarabb megtörténhetett a szükséges vizsgálat. Ezenkívül külön köszönöm Mireuta doktornak az odafigyelését: a szemkontaktustól kezdve az alapos tájékoztatáson át a nyugodtságáig mindent. Azóta már 3 ismerősnek ajánlottam őt, önöket, akik közül 2 be is jelentkezett már. Csak így tovább, RMC!
  39 éves női páciens
 • Mindenki kedves mosolygós és barátságos volt. Tiszta a rendelő kellemes a légkör. Az orvos maximálisan kedves együttérző és segítőkész volt, az általa végzett vizsgálat és kezelés kíméletes. Gyerek- és szülő barát. Nagyon elégedett vagyok.
  42 éves marketinges
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó gyermekkiropraktika cikkeinkÖsszes cikk