Online időpontfoglalás

Kombinált első trimeszteri szűrőcsomag

2024. februárjától vadonatúj szűrőcsomag érhető el az RMC Magzati Medicina Központban.

Kombinált első trimeszteri szűrőcsomag

Az RMC Magzati Medicina Központ mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy páciensei számára a legkorszerűbb ultrahang-diagnosztikai és szűrési eljárásokat, szolgáltatásokat biztosítsa: több, mint 15 éve elsőként vezettük be Magyarországon az FMF alapú Down-szűrést, később a 12. heti szívultrahang vizsgálatot, valamint a bizonyítékot szolgáltató nemzetközi kutatás lezárásával egyidőben 2017-ben a várandósok praeeclampsia szűrését.

Örömünkre szolgál, hogy ezúttal egy olyan első trimeszteri szűrővizsgálati csomagot tudtunk összeállítani, amellyel a lehető legszélesebb körű felismerés érhető el a kromoszóma rendellenességek, a mikrodeléciók és az ultrahangos strukturális eltérések tekintetében.

 

A szűrővizsgálati csomagunk a praeeclampsia szűrést is tartalmazza, mindezt olyan kedvezményes áron, amely megegyezik egy általánosságban jó minőségű szabad-DNS NIPT vizsgálat árával.

 

A csomag ára (azonnali fizetés esetén): 230.000 Ft

 

A csomag tartalma:

  • kiterjesztett első trimeszteri ultrahangszűrés
  • első trimeszteri szívultrahang vizsgálat
  • kockázatbecslés számbeli kromoszóma rendellenességekre
  • praeeclampsia szűrés
  • kromoszóma rendellenességeket és mikrodeléciókat is tartalmazó szabad-DNS, vagyis NIPT vizsgálat

 

Amennyiben időpontot szeretne foglalni a vizsgálatra, kérjük, hogy a fenti Online időpontfoglalás gombra kattintva adja meg adatait és munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül visszahívják.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?