Online időpontfoglalás
Dr. Weidner András

Dr. Weidner András

auditált ultrahang-specialista, szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Magzati medicina: magzati szűrővizsgálatok, toxémiaszűrés, koraszülés-kockázatbecslés

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 08:00-15:00
Péntek: 08:00-14:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomámat 1999-ben. Szakmai érdeklődésem már végzősként a magzati medicina felé fordult. A Tudományos Diákköri Konferencián a lepényleválás és a trombózishajlam kapcsolatát vizsgáltam, előadásommal első díjat nyertem.

Szakorvosi képzésemet a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán töltöttem. Szülész-nőgyógyász szakorvosként a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgoztam. Szakmai munkám elismeréseképpen adjunktusi, majd főorvosi kinevezést kaptam. Az államilag elismert ultrahang licenc vizsga megszerzése mellett MSZNUT- és FMF-ultrahang-akkreditációval is rendelkezem. Folyamatosan képzem magam, számos hazai és külföldi konferencián és továbbképzésen vettem részt.

Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, valamint a Nemzetközi Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.

Rólam mondták

Maximálisan elégedett voltam Weidner doktor úrral mind szakmailag, mind emberileg, mind kommunikáció szintjén.
28 éves kismama
Már harmadszor veszem igénybe a Magzati szűrőcsomagot, ebből kétszer Weidner doktor úrnál voltam. Nagyon profi és kedves, a következő alkalommal is őhozzá térek vissza, ez nem is kérdés. Köszönöm, hogy az általam nem kedvelt orvosi vizsgalatokat is pozitív
36 éves kismama
Dr. Weidner András végtelen türelemmel, empátiával és kedvességgel végezte a második trimeszteri szűrést. Nagyon köszönjük!
39 éves kismama

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?