Dr. Weidner András
Dr. Weidner András
auditált ultrahang-specialista, szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Szakterületek

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 08:00-15:00
Péntek: 07:00-12:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomámat 1999-ben. Szakmai érdeklődésem már végzősként a magzati medicina felé fordult. A Tudományos Diákköri Konferencián a lepényleválás és a trombózishajlam kapcsolatát vizsgáltam, előadásommal első díjat nyertem.

Szakorvosi képzésemet a II. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán töltöttem. Szülész-nőgyógyász szakorvosként a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgoztam. Szakmai munkám elismeréseképpen adjunktusi, majd főorvosi kinevezést kaptam. Az államilag elismert ultrahang licenc vizsga megszerzése mellett MSZNUT- és FMF-ultrahang-akkreditációval is rendelkezem. Folyamatosan képzem magam, számos hazai és külföldi konferencián és továbbképzésen vettem részt.

Tagja vagyok a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak, valamint a Nemzetközi Szülészet-Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?