Online időpontfoglalás
Dr. Molnár László

Dr. Molnár László

klinikai genetikus, auditált ultrahang-specialista, szülész-nőgyógyász
Online időpontfoglalás Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 08:00-15:30
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 09:00-15:30
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1994-ben szereztem általános orvosi diplomát, majd ugyancsak a Semmelweis Egyetemen szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból 1999-ben.

Németországban és az Egyesült Királyságban jártam tanulmányúton, jelenleg az RMC Clinics mellett a Szent János Kórház szülészeti és nőgyógyászati osztályán is dolgozom.

Rólam mondták

Nagyon hálás vagyok minden munkatársuk figyelmességéért, precizitásáért. Mindennel meg vagyok elégedve. Köszönöm!
30 éves kismama
Maga a genetikai ultrahang készülék, a vizsgálat menete és a szakorvos precizitása kimagasló. Rendkívül pozitív, hogy hozzátartozó is tudja online követni a vizsgálatot, valamint hogy letölthetőek az adatok.
30 éves kismama
Most voltam a klinikán másodjára, és nagyon elégedett vagyok, leginkább az orvossal. Nagyon kedves, profi, közvetlen ember. Mindent nagyon egyértelműen el magyarázott, megmutatott, és minden kérdésemre választ kaptam. Nagyon örülök, hogy az RMC-t választottam. Valószínűleg 3. trimeszteri ultrahangra is vissza fogunk menni a doktorúrhoz.
27 éves kismama
Nagyon maximálisan meg vagyok elégedve. Minden nagyon rendben gördülékenyen zajlott a vizsgálat során. Nagyon profi és kedves, figyelmes szakemberekkel találkoztam. Már az első telefonhívás alkalmával érezhető volt, hogy ez egy remek hely. Köszönöm szépen a remek ellátást. Csak ajánlani tudom és fogom is!
36 éves kismama

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?