Online időpontfoglalás

Érsebészet

A visszérbetegség legismertebb tünetei a kidudorodó, deformált vénák, a lábak fáradékonysága és görcsölése, valamint feszülése.

Érsebészet

A visszér kialakulásuk oka lehet a megterhelő állómunka, de az öröklött hajlam is gyakori tényező. A kezeletlen visszerek nemcsak esztétikai problémát jelentenek, hanem komoly egészségügyi szövődményekkel járnak, súlyos esetben lábszárfekélyhez vagy akár trombózishoz is vezethetnek. A visszérbetegség azonban eredményesen kezelhető a megfelelő beavatkozások segítségével.

Visszérkezelések:

 • Injekciós kezelés (szkleroterápia): Alkalmas a visszértágulat végleges megoldására. Az injekciós kezelés során olyan gyógyszert fecskendezünk az érbe, mely a belső réteget lehámlasztja, ezáltal az ér fala a szemben lévő érfallal összetapad, összehegesedik. A kezelés gyors, egyszerű, ambulánsan végezhető, az eredmény látványos. Ez az eljárás elsősorban a kisebb átmérőjű tágulatok (seprűvénák, hálózatos visszerek) kezelésére megfelelő.
   
 • Habos injekciós kezelés: Kifejezetten nagy méretű visszereket is tudunk injekciós módszerrel kezelni a gyógyszer fecskendezés előtti habosításával. A habosítás jelentősen fokozza a gyógyszer hatását, alkalmas a visszértörzsek és a jelentősen tágult oldalágak, valamint a beömlő szakaszok kezelésére is. Az injekciós beavatkozások előnye, hogy nincsenek vágások, műtéti metszések, tehát nem maradnak vissza hegek a lábon.
   
 • Visszérműtét: A visszér műtéti úton történő kezelésénél a visszereket kivesszük, és alig észrevehető apró szúrásokkal eltávolítjuk.

Rólunk mondták

Rólunk mondták
 • A doktor úr rendkívül kedvesen és figyelmesen kezelte gyermekemet, amit ezúton is szeretnék megköszönni, a asszisztens kollegina felé szintén!
  47 éves szaktanácsadó
 • Mindennel nagyon meg voltam elégedve. A doktor úr és a nővérke profizmusa csodálatra méltó! Ezt a szolgáltatást várjuk el a magánorvosi rendelőtől! Gratulálok!
  57 éves férfi páciens
 • Nagyon kedves a doktor úr és mindent elmagyaráz, mindenben segít eligazodni. Másokat is fogok hozzáküldeni.
  43 éves férfi páciens
 • Nagyon jó fej volt a doktor úr, még viccet is mesélt. Nem is vettem észre a beavatkozást.
  28 éves férfi páciens
 • A nővérek kedvessége, támogatása kiemelkedő volt. A Doktor Úr rendkívül kedves és empatikus. Köszönök mindent!56
  56 éves női páciens
 • Az empátia és a szaktudás mind a doktor úr mind az ápolók és asszisztensek részéről nagyon megkönnyítette számomra az operációt.
  41 éves női páciens
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?