Fogászati Központ

Az RMC Fogászati Központunkban nem csak a fogak egészségére, de a mosoly szépségére is figyelünk. Az előkészítés, tervezés és megvalósítás során, valamint azt követően is a funkció és esztétika összhangjára törekszünk, legyen szó fogtömésről, implantációról, vagy akár fogszabályozásról.

Teljes körű fogászati ellátásunk mellett specialitásokkal is várjuk pácienseinket, például arc- és állcsontsebészeti szolgáltatást, valamint állkapocs-ízületi kiegyensúlyozó terápiát is nyújtunk. A kezelések mellett nagy hangsúlyt fektetünk a prevencióra is: számos olyan eljárást alkalmazunk, amely a fogak hosszú távú védelmét, egészségének megőrzését szolgálja. Emellett különös figyelmet fordítunk a fogak egészségére a várandósság ideje alatt és a szülést követően is.

Egyedülálló módon az RMC 60 különböző szakterületén dolgozó 100 orvoskolléga szaktudására is támaszkodhatunk: a gasztroenterológiától kezdve a fül-orr gégészeten át, egészen a mozgásszervi terápiákig. A komplex fogászati ellátás nálunk így nem csak a fogorvosok, hanem a határterületek szakorvosainak tudását is magában foglalja. Központunk ettől egyedi."
 

Fogászati Központ

Összes szakrendelésünk