Online időpontfoglalás
Dr. Lovász Sándor  Ph.D.

Dr. Lovász Sándor Ph.D.

urológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 8:00-16:00
Szerda: -
Csütörtök: 8:30-15:00
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Orvosi diplomámat 1975-ben szereztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, summa cum laude minősítéssel. 1979-ben urológiai szakvizsgát tettem. Szakmai tevékenységemet az ORFI kórház urológiai osztályán kezdtem 1975-ben, az általános urológia műtéti rutin megszerzésével. 1996-tól a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikájának adjunktusaként részt vettem – 3 nyelven – a medikusképzésben, önálló tudományos kutatómunkát végeztem, szerveztem az országos szakorvosképzést és továbbképzést. 8 éven keresztül a Magyar Urológus Társaság képviselőjeként és a Német Urológus Társaság Kelet-Nyugat Bizottságában, 6 éven keresztül az Európai Urológiai Kollégiumban szerveztem a nemzetközi urológiai szakvizsgákat és az európai urológiai képzőhelyek minősítését. 2008-tól 2014-ig a Jahn Ferenc Kórház urológiai osztályán főorvosként főként a fiatalok képzését és az interstitialis cystitissel kapcsolatos alapkutatást és klinikai vizsgálatok szervezését, lebonyolítását végeztem. 2008-ban PhD-fokozatot szereztem a felső húgyúti urodinámiás vizsgálatok fejlesztése témakörében. 2005 óta foglalkozom intenzívebben az interstitialis cystitis (hólyagfájdalom-szindróma) diagnosztikájával és kezelésével, 2010 óta tagja vagyok az interstitialis cystitis kutatóközpontok szervezetének (ESSIC).

A hólyagfájdalom szindrómával foglalkozó oldalamon (www.holyagfajdalom.hu) minden információ megtalálható a betegség tüneteiről, diagnosztikájáról, kezelési lehetőségeiről és a legújabb kutatásokról.

Nős vagyok, 3 gyermekem van. Hobbim a barkácsolás, orvosi műszerek tervezése, prototípusok építése, illetve az amatőr történészkedés: a II. világháború és a holokauszt filmjeinek, dokumentumainak gyűjtése.

Rólam mondták

Mindenki NAGYON kedves volt velem, maximálisan éreztem, hogy különleges szolgáltatást veszek igénybe. Lovász doktor úr figyelmesen meghallgatott, rugalmasan kezelte, hogy vidékről jöttem (e-mailben küldte az eredményeim) körültekintően körbejárta a kórtör
61 éves nyugdíjas

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?