Online időpontfoglalás
Dr. Csicsenkov Péter

Dr. Csicsenkov Péter

urológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Húgyúti kövességek
  • Urológiai daganatok
  • Prosztatabetegségek
  • Urológiai gyulladásos betegségek
  • Egynapos sebészet
  • Laparoszkópos sebészet, minimál invazív sebészet
  • Prolapszussebészet

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 16:00-20:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Szecsenov Orvostudományi Egyetemen (Moszkva) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, urológiai szakképesítésemet a Szent János Kórházban szereztem, ahol jelenleg is dolgozom. 2007-ben a European Board of Urology nemzetközi szakvizsgát is letettem, ugyanebben az évben 3 hónapot töltöttem a németországi Martin-Luther-Universität (Halle-Wittenberg) Urológiai Klinikáján, ahol az urológiai laparoszkópos sebészetben szereztem tapasztalatokat.

Fő érdeklődési területem a felületes hólyagdaganatok korszerű diagnosztikája és terápiája, a húgyúti kövesség korszerű kezelése, illetve a laparoszkópos sebészet. Az országban elsőként ESWL-kezeléseket (vesekőzúzás) végző Szent János Kórházban szereztem tapasztalatot a húgyúti kövek kezelésében, a későbbiekben Londonban töltöttem el több hetet a Charing Cross Hospital urológiai osztályán, ahol vesekősebészetet tanultam. Az urológiai hasi, intravesicalis és intrarectalis ultrahang-diagnosztikus vizsgálatokban is nagy gyakorlatom van. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és nemzetközi kongresszusoknak. Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak, az Európai Urológus Társaságnak és a Brit Orvosi Kamarának. Nős vagyok, két kisfiú édesapja.

Szabadidőmben búvárkodom és fotózással foglalkozom.

Rólam mondták

Köszönöm szépen Csicsenkov doktor úrnak, nagyon kedves és alapos volt.
37 éves férfi páciens
A Doktor úr, maximálisan végezte a munkáját. A nővér mindenben segítette. Csodásan együtt működtek. Boldog vagyok, hogy meggyógyítottak. Hálásan köszönöm a munkájukat.
56 éves férfi páciens
Minden rendben volt, mint mindig. Nagy köszönet a Doktor Úrnak, hogy minden alkalommal jókedvűen és emberségesen áll a pácienseihez.
59 éves férfi páciens
A Dr. Úr mind szakmailag, mind emberileg szuper, alapos, körültekintő. Több éve járok hozzá. Az asszisztens hölgy udvarias, kedves. Teljes mértékben meg vagyok mindennel elégedve!
57 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?