Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Szecsenov Orvostudományi Egyetemen (Moszkva) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, urológiai szakképesítésemet a Szent János Kórházban szereztem, ahol jelenleg is dolgozom. 2007-ben a European Board of Urology nemzetközi szakvizsgát is letettem, ugyanebben az évben 3 hónapot töltöttem a németországi Martin-Luther-Universität (Halle-Wittenberg) Urológiai Klinikáján, ahol az urológiai laparoszkópos sebészetben szereztem tapasztalatokat.

Fő érdeklődési területem a felületes hólyagdaganatok korszerű diagnosztikája és terápiája, a húgyúti kövesség korszerű kezelése, illetve a laparoszkópos sebészet. Az országban elsőként ESWL-kezeléseket (vesekőzúzás) végző Szent János Kórházban szereztem tapasztalatot a húgyúti kövek kezelésében, a későbbiekben Londonban töltöttem el több hetet a Charing Cross Hospital urológiai osztályán, ahol vesekősebészetet tanultam. Az urológiai hasi, intravesicalis és intrarectalis ultrahang-diagnosztikus vizsgálatokban is nagy gyakorlatom van. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és nemzetközi kongresszusoknak. Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak, az Európai Urológus Társaságnak és a Brit Orvosi Kamarának. Nős vagyok, két kisfiú édesapja.

Szabadidőmben búvárkodom és fotózással foglalkozom.

Rólam mondták

Dr. Csicsenkov Péter doktor úr mind szakmailag, mind emberileg, mind kommunikáció szempontjából maximálisan kiemelkedőt nyújtott.
48 éves HR munkatárs

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?