Online időpontfoglalás
Dr. Csicsenkov Péter

Dr. Csicsenkov Péter

urológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Húgyúti kövességek
  • Urológiai daganatok
  • Prosztatabetegségek
  • Urológiai gyulladásos betegségek
  • Egynapos sebészet
  • Laparoszkópos sebészet, minimál invazív sebészet
  • Prolapszussebészet

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 16:00-20:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Szecsenov Orvostudományi Egyetemen (Moszkva) és a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, urológiai szakképesítésemet a Szent János Kórházban szereztem, ahol jelenleg is dolgozom. 2007-ben a European Board of Urology nemzetközi szakvizsgát is letettem, ugyanebben az évben 3 hónapot töltöttem a németországi Martin-Luther-Universität (Halle-Wittenberg) Urológiai Klinikáján, ahol az urológiai laparoszkópos sebészetben szereztem tapasztalatokat.

Fő érdeklődési területem a felületes hólyagdaganatok korszerű diagnosztikája és terápiája, a húgyúti kövesség korszerű kezelése, illetve a laparoszkópos sebészet. Az országban elsőként ESWL-kezeléseket (vesekőzúzás) végző Szent János Kórházban szereztem tapasztalatot a húgyúti kövek kezelésében, a későbbiekben Londonban töltöttem el több hetet a Charing Cross Hospital urológiai osztályán, ahol vesekősebészetet tanultam. Az urológiai hasi, intravesicalis és intrarectalis ultrahang-diagnosztikus vizsgálatokban is nagy gyakorlatom van. Rendszeres résztvevője és előadója vagyok hazai és nemzetközi kongresszusoknak. Tagja vagyok a Magyar Urológus Társaságnak, az Európai Urológus Társaságnak és a Brit Orvosi Kamarának. Nős vagyok, két kisfiú édesapja.

Szabadidőmben búvárkodom és fotózással foglalkozom.

Rólam mondták

Köszönöm szépen Csicsenkov doktor úrnak, nagyon kedves és alapos volt.
37 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?