Online időpontfoglalás

Egynapos Sebészeti Központ

Orvosaink kiemelkedő képzettsége és gyakorlati tapasztalata a garancia arra, hogy az egynapos sebészeti beavatkozások során is a szakrendeléseinken már megszokott magas szintű ellátást tudjuk nyújtani.

Egynapos Sebészeti Központ

A Nyugat-Európában és Amerikában már régóta elterjedt módszer jelentősen csökkenti a kisebb beavatkozásokkal járó kellemetlenségeket azzal, hogy csupán a műtétre kerül sor az egészségügyi intézményben, a lábadozás idejét a páciens saját otthonában töltheti. Műtőnket, mely természetesen megfelel a legszigorúbb hazai előírásoknak, a legkorszerűbb orvosi eszközökkel szereltük fel.

A páciensekkel a beavatkozás előtt a műtétet végző orvos és az aneszteziológus szakorvos konzultál, valamint elvégezzük a műtét előtt esetleg szükséges vizsgálatokat (laborvizsgálatok, EKG stb., amelyeket a kezelőorvos meghatároz). A műtét után a beteget a beavatkozástól függően, de minimum három órán át megfigyelés alatt tartjuk kényelmes fektetőinkben. Amennyiben nem találunk komplikációra utaló jelet, még a beavatkozás napján hazaengedjük. Az orvosi javaslat szerint kerül sor a kontrollvizsgálatra és szükség szerint a kötéscserére.


Jelenleg a következő szakterületeken végzünk beavatkozásokat:

 • Érsebészet (visszérműtétek)
 • Fül-orr-gégészet: dobüregi szellőztető tubus (grommet) behelyezése gyermekeknek
 • Növedékek eltávolítása: anyajegyek, zsírcsomók, ganglionok
 • Proktológiai beavatkozások (aranyér-, fissura- és sipolyműtétek)
 • Plasztikai sebészet: hasplasztika, mellnagyobbítás implantátummal, mellfelvarrás, kombinált mell- és hasplasztika, zsírleszívás
 • Sebészet: lágyéksérv-, combsérv- és köldöksérvműtét (hagyományos és laparoszkópos módon)
 • Szülészet-nőgyógyászat: intimplasztika: kisajak-, nagyajak-korrekciós műtétek, mellső és/vagy hátsó fali hüvelyplasztika endometrium-biopszia, LOOP Conisatio (méhnyakműtét), abrázió, Bartholin-tályog-műtét méhszájpolip eltávolítása kondilóma (nemi szemölcs) eltávolítása, spontán vetélés műtéti befejezése, műszeres terhességmegszakítás
 • Urológia: hólyagfájdalom-szindróma műtéti kezelése körülmetélés gyermekek (újszülött kortól) és felnőttek esetében rövid fitymafék műtéti megoldása) herevízsérv) műtéti megoldása cystoscopia (szükség esetén altatásban)
 • Ortopédia: csuklóműtét („alagút szindroma”) pattanó ujj térdműtét, meniszkuszkusz műtét előlábműtétek: hallux valgus „bütyök” műtét, kalapács ujj műtét

Rólunk mondták

Rólunk mondták
 • Orrplasztikám volt a klinikájukon, a szolgáltatással teljes mértében elégedett vagyok. Nagyon kedves volt mindenki. Köszönöm Danczig Ágnesnek és Szabinának az altatást - hogy utána egyáltalán nem voltam rosszul - Doleviczényi Zoltánnak és Zsófinak - akivel az elejétől a végéig kapcsolatban voltam és akitől a legtöbb útmutatást kaptam - a gyönyörű új orrot/arcot. Gratulálok a cégnek, hogy ilyen munkájukra igényes munkavállalóik vannak, egy percig sem bántam meg, hogy Önöket választottam.
  31 éves női páciens
 • A legjobb kezekben voltam, maximálisan biztonságban éreztem magam!
  40 éves férfi páciens
 • Köszönöm mindenkinek, akik jelen voltak a műtét előtt, alatt és után. Ajánlani fogom másnak is az intézetet.
  38 éves női páciens
 • A doktor úr nagyon kedves volt, mindenről pontosan tájékoztatott, minden kérdésemre készséggel válaszolt, kérésemre soron kívüli kötözésre is beugrott a kedvemért. További sikeres munkát kívánok neki és a cégnek is.
  53 éves női páciens
 • Mindennel nagyon meg voltam elégedve. A doktor úr és a nővérke profizmusa csodálatra méltó! Ezt a szolgáltatást várjuk el a magánorvosi rendelőtől! Gratulálok!
  57 éves férfi páciens
 • Nagyon kedves a doktor úr és mindent elmagyaráz, mindenben segít eligazodni. Másokat is fogok hozzáküldeni.
  43 éves férfi páciens
 • Nagyon jó fej volt a doktor úr, még viccet is mesélt. Nem is vettem észre a beavatkozást.
  28 éves férfi páciens
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó egynapos sebészeti központ cikkeinkÖsszes cikk