Egynapos Sebészeti Központ

Orvosaink kiemelkedő képzettsége és gyakorlati tapasztalata a garancia arra, hogy az egynapos sebészeti beavatkozások során is a szakrendeléseinken már megszokott magas szintű ellátást tudjuk nyújtani.

Egynapos Sebészeti Központ

A Nyugat-Európában és Amerikában már régóta elterjedt módszer jelentősen csökkenti a kisebb beavatkozásokkal járó kellemetlenségeket azzal, hogy csupán a műtétre kerül sor az egészségügyi intézményben, a lábadozás idejét a páciens saját otthonában töltheti. Műtőnket, mely természetesen megfelel a legszigorúbb hazai előírásoknak, a legkorszerűbb orvosi eszközökkel szereltük fel.

A páciensekkel a beavatkozás előtt a műtétet végző orvos és az aneszteziológus szakorvos konzultál, valamint elvégezzük a műtét előtt esetleg szükséges vizsgálatokat (laborvizsgálatok, EKG stb., amelyeket a kezelőorvos meghatároz). A műtét után a beteget a beavatkozástól függően, de minimum három órán át megfigyelés alatt tartjuk kényelmes fektetőinkben. Amennyiben nem találunk komplikációra utaló jelet, még a beavatkozás napján hazaengedjük. Az orvosi javaslat szerint kerül sor a kontrollvizsgálatra és szükség szerint a kötéscserére.

Jelenleg a következő szakterületeken végzünk beavatkozásokat:

  • Érsebészet (visszérműtétek)
  • Fül-orr-gégészet: dobüregi szellőztető tubus (grommet) behelyezése gyermekeknek
  • Növedékek eltávolítása: anyajegyek, zsírcsomók, ganglionok Proktológiai beavatkozások (aranyér-, fissura- és sipolyműtétek)
  • Plasztikai sebészet: hasplasztika, mellnagyobbítás implantátummal, mellfelvarrás, kombinált mell- és hasplasztika, zsírleszívás
  • Sebészet: lágyéksérv-, combsérv- és köldöksérvműtét (hagyományos és laparoszkópos módon)
  • Szülészet-nőgyógyászat: intimplasztika: kisajak-, nagyajak-korrekciós műtétek, mellső és/vagy hátsó fali hüvelyplasztika endometrium-biopszia, LOOP Conisatio (méhnyakműtét), abrázió, Bartholin-tályog-műtét méhszájpolip eltávolítása kondilóma (nemi szemölcs) eltávolítása, spontán vetélés műtéti befejezése, műszeres terhességmegszakítás
  • Urulógia: hólyagfájdalom-szindróma műtéti kezelése körülmetélés gyermekek (újszülött kortól) és felnőttek esetében rövid fitymafék műtéti megoldása) herevízsérv) műtéti megoldása cystoscopia (szükség esetén altatásban)
  • Ortopédia: csuklóműtét („alagút szindroma”) pattanó ujj térdműtét, meniszkuszkusz műtét előlábműtétek: hallux valgus „bütyök” műtét, kalapács ujj műtét

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó egynapos sebészeti központ cikkeinkÖsszes cikk