Online időpontfoglalás
Dr. Baló Tímea

Dr. Baló Tímea

diabetológus, endokrinológus, belgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 14:00-20:00
Szerda: 08:00-15:00
Csütörtök: -
Péntek: 08:00-16:00 (kéthetente)
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, általános orvosi diplomámat 1999-ben szereztem meg. 2001-től 2020-ig dolgoztam a Semmelweis Egyetem III. sz. Belgyógyászati Klinikán, ez idő alatt belgyógyászati, diabetológiai, majd endokrinológiai szakvizsgát tettem, valamint részt vettem az orvos- és fogorvostan-hallgatók graduális és posztgraduális képzésében magyar és angol nyelven.

A klinikán az endokrinológiai fekvőbeteg osztály vezetése mellett aktív tagja voltam kezdetben a lipidológiai, majd a diabetológiai és endokrinológiai járóbeteg-rendelésnek is. A diabetológián belül leginkább a 2-es típusú cukorbetegség komplex ellátása, az endokrinológián belül pedig a pajzsmirigybetegségek képezik legfőbb érdeklődési területemet.

Rólam mondták

A doktornő rendkívül kedves és segítőkész volt, hasonló problémák esetén is Őt fogom felkeresni.
51 éves női páciens
Baló doktornő maximálisan elmagyarázott mindent, segítőkész, alapos, kedves, de kellően határozott volt. Minden tekintetben elégedett voltam. Megemlíteném az asszisztense hozzáállását is. Kedves, mosolygós, szakmailag felkészült és jól tud vért venni.
52 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?