Online időpontfoglalás
Dr. Bátai Árpád

Dr. Bátai Árpád

hematológus, belgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 17:00-20:00
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, summa cum laude minősítéssel diplomáztam. Rendszeres tudományos munkámért Generschich-díjat kaptam, a Tudományos Diákköri Verseny rektori pályázatán második helyezést értem el. Szakmai tapasztalataimat a Haynal Imre Egészségtudományi Egyetemen és az Országos Hematológiai és Immunológiai Intézetben szereztem meg, 1996-ban belgyógyászatból, 1999-ben hematológiából szakvizsgáztam. Azóta a hematológiai és transzplantációs centrummá váló Szent László Kórház hematológiai és őssejt-transzplantációs osztályán dolgozom, 2014-től részlegvezető főorvosként.

Speciális érdeklődési területem a hematológiai rosszindulatú betegségek gyógyítása vérképzőőssejt-transzplantációval. Ennek részeként számos magyar, európai és tengerentúli kongresszus aktív résztvevője voltam, 4 hónapot töltöttem Japánban a Toranomon Hospital immunhematológiai osztályán, jelenleg is részt veszek a medikusok, szakorvosjelöltek és szakorvosok oktatásában.

Szabadidőmet nagyrészt családomnak szentelem, négy gyermeket nevelek logopédus feleségemmel. Emellett igyekszem rendszeresen sport, koncertek és színházi előadások segítségével regenerálódni."

Rólam mondták

Bátai doktor úrnak már a mosolya, hangja megnyugtat. Évente egyszer járok hozzá, de mindig ugyanolyan kedvesen, mosolyogva, türelemmel fogad. Asszisztense kedves, mosolygós hölgy. Szakmailag és emberileg is tiszteletreméltó.
51 éves informatikus
Nagyra értékeljük, hogy egy nehéz betegség során VÉGRE találkoztunk egy olyan intézménnyel és orvossal, aki igaz és őszinte válaszokat adott - rég meg nem válaszolt kérdésekre. Köszönjük!
39 éves vállalkozó
Bátai doktor úr szakértelme, alapossága példa nélküli. Maximálisan elégedett voltam. Nagyon köszönöm!
56 éves köztisztviselő
Bátai doktor úr mintaképül szolgálhatna minden orvos számára nemcsak a szaktudásával, de azzal is, ahogy a tudását a betegeknek átadja, ahogy a betegekkel beszél.
58 éves nyugdíjas
Tökéletes - szó szerint nem lehetett volna jobb. Nagyon jól esett, főleg, hogy előtte pont nagyon nagyot csalódtam egy másik klinikán levő hematológusnál. Mostantól amikor Magyarországon tartózkodom akkor mindenképp az RMC-be járok Bátai doktorhoz. Az adminisztrációs csapatnak is meg szeretnem köszönni - gyorsan és hatékonyan tudtak választ szerezni egy orvosi kérdésemre, és ez alapján tudtak segíteni a megfelelő orvos kiválasztásában. Mindig segítőkészek, kedvesek, és hatékonyak. Kitűnő!
41 éves férfi páciens
Nagyon udvarias és kedves volt a recepciós hölgy, az asszisztens, és természetesen a Doktor úri is. Dr. Bátai Árpád a legjobb orvos, akivel eddig találkoztam, illetve Dalma asszisztensnőjének is köszönöm a segítségét!
39 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?