Online időpontfoglalás
Dr. Bodó Imre  Ph.D.

Dr. Bodó Imre Ph.D.

hematológus, belgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 15:00-20:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, három amerikai szakvizsgával rendelkezem, belgyógyász, onkológus és hematológus főorvos, Med. Habil. vagyok. Tízéves szakorvosi gyakorlatomat az Egyesült Államok legrangosabb klinikáin szereztem. Rendszeresen publikálok a legnagyobb amerikai orvosi folyóiratokban. Tagja vagyok az Egyesült Államok Hematológiai/Onkológiai és Belgyógyász Szakorvosi Kamarájának. Korábban a Szent László Kórház csontvelő-transzplantációs osztályának főorvosa, a koagulációs (véralvadással, vérzékenységgel és trombózissal járó betegségek) laboratórium vezetője voltam. Jelenleg az RMC Clinics belgyógyász szakorvosa vagyok.

Nős vagyok, két lányom van, szabadidőmben szívesen olvasok és sportolok.

Rólam mondták

Szép környezet, kedves segítőkész recepciósok és nővérek, figyelmes és szakmailag tökéletesen felkészült orvos, pontos időpontban fogadás, minden kérdésünkre türelmes és minden részletre kiterjedő magyarázat. Nagyon elégedettek vagyunk! Szívesen ajánljuk bárkinek a klinikát! Sőt, egy e-mailes kérdésemre is hamar és gyorsan megoldást nyújtottak! Köszönöm szépen!
37 éves női páciens
Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással, a doktor úr rendkívül kedves volt, a diagnózist részletesen elmagyarázta, úgy, hogy számomra is érthető legyen. A recepciós hölgy, szimpatikus, kedves és segítőkész volt.
51 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?