Online időpontfoglalás
Dr. Kádár János Ph.D.

Dr. Kádár János Ph.D.

belgyógyász-immunológus, allergológus
Online időpontfoglalás Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

(kéthetente)

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 16:30-19:30
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Dr. Kádár János, belgyógyász-immunológus vagyok, Délpesti Centrumkórház Infektológiai osztályának nyugdíjas főorvosa, és rendelésemen a gyulladásos és autoimmun eredetű betegségek okainak feltárásában és a betegségek kezelésében nyújtok segítséget a hozzám fordulóknak.

A legtöbb hozzám érkező páciensnek nehezen megoldható az esete, és ezt megelőzően már több vizsgálaton átesett. A vizit során orvosi vizsgálat történik, átnézem a leleteket, beszélgetünk. A betegeknek sokszor saját elképzeléseik vannak a panaszok okát illetően, esetleg konkrét kérdésekkel érkeznek. Előfordul, hogy azt kell eldönteni, hogy van-e a panaszoknak szervi oka, van-e a háttérben gyulladásos folyamat, hogy az immunológiai vagy fertőző eredetű-e, valamint azt is, hogy mik a továbblépés lehetőségei. Megbeszéljük a további diagnosztikai eljárásokat, illetve, hogy milyen gyógyszeres kezelés jöhet szóba. Azt is át megvitatjuk, mik az egyes terápiás lehetőségek esetleges mellékhatásai, mi a kezelés várható időtartama, és mi a prognózis.

A Semmelweis Egyetem II. Belgyógyászati Klinikáján 16 évet dolgoztam mint betegellátó orvos, tanítottam és részt vettem a kutató munkában is, ebből több mint öt évet osztályvezetőként. Jelenleg is tanítok szakorvos-jelölteket és orvostanhallgatókat. Az Országos Mozgásszervi Intézetben 1988-ban 1 évet dolgoztam. Egy évet tanultam az Egyesült Államokban. Akadémiai minősítést 1990-ben kaptam.

Azóta a Szent László Kórházban gyógyítok, jelenleg a kórház Immunológiai Ambulancián vagyok főorvos. Itt elsősorban olyan belgyógyászati megbetegedésekkel foglalkozunk, melyeknek fertőző vagy immunológiai (autoimmun) oka van.

Szabadidőmben szeretek kártyázni és sportolni, évtizedek óta amatőr teniszező vagyok.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?