Online időpontfoglalás
Dr. Szabó Péter

Dr. Szabó Péter

endokrinológus, belgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Szakterületek

  • Általános endokrinológia (pajzsmirigybetegségek, agyalapimirigy-betegségek, mellékvese-betegségek)

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 17:00-20:00
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán 1994-ben diplomáztam summa cum laude minősítéssel. Egyetemi éveim alatt cseregyakorlatokon több hónapot töltöttem neves külföldi egyetemeken (Németország, Hollandia, Görögország).

Az egyetem elvégzése után a SOTE II. Belgyógyászati Klinikáján dolgoztam, ahol 2000-ben belgyógyászatból, majd 2002-ben endokrinológiából tettem sikeres szakvizsgát. 1998-ban 6 hónapig az USA-ban végeztem kutatómunkát a csontanyagcserével kapcsolatosan (Northwestern University, Chicago). 2004-től 2008-ig a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Izotópdiagnosztikai és Terápiás Belgyógyászati Osztályán dolgoztam, 2006-ban sikeres szakvizsgát tettem nukleáris medicinából. Győrben az izotópdiagnosztika mellett nagy forgalmú pajzsmirigy-ambulanciát is vezettem, 2007-ben az osztály megbízott osztályvezető főorvosa lettem. 2009 óta a ScanoMed Orvosi Diagnosztikai, Kutató és Oktató Kft.-ben (korábbi PET-CT Kft.) dolgozom, fő munkaköröm a PET-CT-vizsgálatok végzése, leletezése.

Szabadidőmet legszívesebben gyermekeimmel töltöm (két kisfiú édesapja vagyok), szeretek sportolni (úszás, kosárlabda, kerékpár), kirándulni és számítógépekkel foglalkozni.

Rólam mondták

Már nem járok dr. Szabó Péterhez, mert nem szükséges. Úgy váltunk el, ha problémám van jelentkezzem. Kiváló orvos!
34 éves férfi páciens
Alapos és kedves doktor, köszönöm szépen! Minden kérdésemre részletesen és türelmesen válaszolt.
35 éves női páciens
Mind szakmailag (orvos), mind emberi viselkedésben maximális szolgáltatást kaptam!
48 éves női páciens
Sokszor, sok okból voltam már az RMC-ben és mindig maximálisan elégedett voltam az ellátással és az ügymenettel. Külön köszönet a Doktor Úr empatikus hozzáállásához.
41 éves férfi

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?