Online időpontfoglalás
Dr. Katona Gábor Ph.D.

Dr. Katona Gábor Ph.D.

kardiológus, belgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: 16:00-20:00
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem. 2013-ban belgyógyászat-, 2017-ben pedig kardiológia-szakvizsgát tettem. 2013 óta a Semmelweis Egyetem III. sz. Belgyógyászati Klinika klinikai szakorvosa vagyok.

2022-ben nyertem el a Ph.D. fokozatot, kutatásom témája: Új elektrokardiographiás módszerek szerepe a szívelégtelen betegek kardiális reszinkronizációs terápiára történő jobb kiválasztásában. Tagja vagyok a Magyar Kardiológusok Társaságának, a Magyar Hypertonia Társaságnak és a Magyar Nefrológiai Társaságnak is. Tudományos érdeklődési területeim közé tartozik a belgyógyászat, a szívelégtelenség és a klinikai szív-elektrofiziológia.

Szabadidőmben szívesen sportolok (kajak-kenu, futás), kirándulok és olvasok.

Rólam mondták

Szeretném külön kiemelni Katona doktor és a vele dolgozó asszisztens kedvességét, figyelmességét és alaposságát. Nagyon elégedett vagyok a vizsgálattal, a nyújtott szolgáltatással.
44 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?