Online időpontfoglalás
Dr. Bartha Elektra

Dr. Bartha Elektra

kardiológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: 16:30-19:30
Kedd: 16:30-19:30
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, belgyógyász-szakvizsgámat 1981-ben szereztem meg, majd 1985-ben kardiológiai szakvizsgát tettem. 1975 és 1987 között a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Intenzív Coronariás Egységén dolgoztam, majd 1991 és 1993 között a Bécsben (Universität Wien Kardiochirurgische Klinik) szereztem tapasztalatokat. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Tanszékén dolgozom, ahol az oktatáson kívül akut betegellátással, ambuláns ekokardográfiás vizsgálatokkal foglalkozom.

Speciális területeim: Marfan-szindróma, szívinfarktus, ritmuszavarok, embóliaforrás-keresés, billentyű-/műbillentyű-funkciók és -diszfunkciók, veleszületett felnőttkori szívbetegségek, a szívizom, szívburok betegsége. Tagja vagyok a Magyar Belgyógyász Társaságnak, a Magyar Kardiológusok Társaságának, az Európai Ekokardiográfiás Társaságnak, a Magyar Szívsebészeti Társaságnak, valamint a Magyar Marfan Alapítvány titkára vagyok.

Szabadidőmben szívesen kirándulok, bridzsezem, olvasok.

Rólam mondták

Most először jártam magánrendelésen. Lenyűgözött a pontosság, tisztaság a teljes körű szakértelem. Dr. Bartha Elektra hozzáértése, a bánásmódja, és az egész vizsgálat nyugodt légköre lenyűgözött. Természetesen, ha gond lesz, ide fogok visszajönni. Teljesen megnyugodva mentem haza. Mindent köszönök szépen!
49 éves női páciens
Professzionalizmus felsőfokon, a magyar orvosok kiválóak!
42 éves nővér
Mint eddig bármikor, most is maximális biztonságban éreztem magam! Köszönöm a lehetőséget, a tudásukat és a hozzáállásukat!
37 éves férfi páciens
A Doktornő és az asszisztens végtelenül kedvesek, a vizsgálat nagyon alapos, mindenre kiterjedő, megnyugtató volt. Köszönök mindent!
42 éves férfi páciens
Nagyon segítőkészek voltak, a doktornő új gyógyszert írt fel, aminek kellemetlen mellékhatásait tapasztaltam, ezért vissza kellett mennem a klinikára. Az állapotomra tekintettel gyorsan kaptam időpontot, amit külön köszönök. A klinikára visszatérve pedig egy rövid kivizsgálás után a doktornő megoldotta a problémámat. Nagyon köszönöm a gyors és gördülékeny páciens barát hozzáállást és segítőkészséget!
57 éves női páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?