Dr. Bartha Elektra
Dr. Bartha Elektra
kardiológus
Online időpontfoglalás

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: 17:00-20:00
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen végeztem, belgyógyász-szakvizsgámat 1981-ben szereztem meg, majd 1985-ben kardiológiai szakvizsgát tettem. 1975 és 1987 között a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Intenzív Coronariás Egységén dolgoztam, majd 1991 és 1993 között a Bécsben (Universität Wien Kardiochirurgische Klinik) szereztem tapasztalatokat. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Kardiológiai Tanszékén dolgozom, ahol az oktatáson kívül akut betegellátással, ambuláns ekokardográfiás vizsgálatokkal foglalkozom.

Speciális területeim: Marfan-szindróma, szívinfarktus, ritmuszavarok, embóliaforrás-keresés, billentyű-/műbillentyű-funkciók és -diszfunkciók, veleszületett felnőttkori szívbetegségek, a szívizom, szívburok betegsége. Tagja vagyok a Magyar Belgyógyász Társaságnak, a Magyar Kardiológusok Társaságának, az Európai Ekokardiográfiás Társaságnak, a Magyar Szívsebészeti Társaságnak, valamint a Magyar Marfan Alapítvány titkára vagyok.

Szabadidőmben szívesen kirándulok, bridzsezem, olvasok.

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást személyi időpontmenedzserünktől, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?