Online időpontfoglalás
Dr. Frész Tamás

Dr. Frész Tamás

kardiológus
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: 16:00-20:00
Péntek: -
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Diplomámat a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem 1995-ben. 1994–1995-ben az Országos Mentőszolgálatnál dolgoztam mint mentőtiszt; 1995-ben a New Orleans-i Tulane Egyetemen is tanultam. A diploma megszerzése után tüdőgyógyász rezidensként dolgoztam az Orvostudományi Egyetem Pulmonológiai Klinikáján, majd belgyógyász rezidensként a Péterfy Sándor Utcai Kórház „A” Belgyógyászati Osztályán. 2001-ben megszereztem belgyógyász szakorvosi diplomámat. 2002-től a Budai Irgalmasrendi Kórház Kardiológiai Osztályán dolgozom. Kardiológiai szakvizsgámat 2004-ben tettem le. 2007 óta foglalkozom szívkatéteres vizsgálatokkal, koszorúér-tágítással.

Jelenleg az RMC Clinics és a Budai Irgalmasrendi Kórházban dolgozom kardiológusként. Szakterületeim: transthoracalis echocardiographia, transoesophagialis echocardiographia, szívkatéterezés, Holter-felvételek és stressztesztek kiértékelése, szívizombetegségek ellátása.

Négy gyermekem van, szabadidőmet szívesen töltöm családommal együtt a természetben sportolással, elsősorban vízi sportokkal.

Rólam mondták

Köszönjük, hogy ebben a zűrzavaros időszakban, amikor az állami eü sorban lemond minden vizsgálatot, volt kihez fordulnunk! Nagy terhet vettek le ezzel a vállunkról!
51 éves termékmenedzser
Az emberi, közvetlen hangnem és személyre szabott figyelem nagyban emeli a szakmai tudással is megtámogatott biztonságérzetet, jó volt!
28 éves IT szakember

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?