Online időpontfoglalás
Dr. Bodnár Eszter

Dr. Bodnár Eszter

belgyógyász
Online időpontfoglalás Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: 8:00-14:00
Szerda: -
Csütörtök: 8:00-14:00
Péntek: kéthetente
8:00-16:00
Szombat: -
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Tanulmányaimat a Pécsi Orvostudományi Egyetemen végeztem kiváló eredménnyel, kétszer évfolyamelsőként. Szakmai gyakorlatomat a Pécsi Orvostudományi Egyetem belgyógyászati osztályán kezdtem meg, Amerikában a 900 ágyas detroiti Henry Ford Oktatókórházban szakvizsgáztam, és további 4 évig dolgoztam a Washington állambeli Samaritan Kórházban.

2003-tól 2013-ig az RMC Clinics orvos igazgatója voltam. Speciális érdeklődési területem a fejfájás, kezelésének módját a Buffalo Dent Neurological Institute-ban dr. Mechtler Lászlótól sajátítottam el. Elkötelezett orvoscsalád tagja vagyok, testvérem, édesapám orvos, és édesanyám is az egészségügy területén dolgozott.

Szabadidőmben jazzt hallgatok, szívesen és jól főzök. Szeretek színházba járni, de igen fontosnak tartom a mozgást is, ezért amikor csak tehetem, kocogok és teniszezem.

Rólam mondták

Számomra egy biztos pont és egy hatalmas nyugalom Bodnár doktornőhöz járni. Minden alkalommal mérhetetlen odafigyelést, biztos szakmai tudást és kedvességet kapok tőle. Teljes szívemből ajánlottam eddig is, és ezek után is fogom.
61 éves nyugdíjas
Részemről teljes mértékben megvagyok elégedve az orvosi szolgáltatással amit az RMC Klinika nyújt, Az orvosok és nővérek felkészültsége , viselkedése maximálisan rendben van, csak javasolni tudom másoknak is.
42 éves női páciens
Bodnár doktornőhöz a klinika nyitása óta járok. Mintaszerű akkurátussága, kedvessége, professzionalizmusa, kommunikációja. Köszönök neki mindent!
59 éves férfi páciens

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?