Online időpontfoglalás

Fejfájás Klinika

A fejfájás komplex betegség, szakértők összesen 150 félét különböztetnek meg belőle. Ezek két fő csoportba sorolhatóak: elsődleges és másodlagos fejfájások.

Időpontfoglalás 
+36 1 392 0505
Online időpontfoglalás
Fejfájás Klinika

A fejfájás két fő csoportba sorolható: elsődleges és másodlagos fejfájások. Az elsődleges csoportnál maga a fejfájás a betegség, mint pl. a migrén, a másodlagos fejfájás pedig tünetként jelentkezik (magas vérnyomásnál, pajzsmirigy-túlműködésnél stb.).

A sokszor jelentkező és egyre erősödő fájdalom jelentősen csökkenti munkaképességünket és rontja életminőségünket. Éppen ezért elengedhetetlen a szakszerű segítség a fejfájás kezelésében. Nagyon sok jó gyógyszer kapható, ami a fájdalmat csökkenti vagy akár meg is szünteti, de kevesen tudják, hogy a tartósan szedett fájdalomcsillapítók egy idő után maguk is fejfájást válthatnak ki, így egyáltalán nem mindegy, hogyan próbálunk meg a fájdalmon felülkerekedni.

Az RMC Clinics belgyógyász szakorvosa, dr. Bodnár Eszter az Egyesült Államok egyik legnagyobb fejfájáscentrumában, a buffalói Dent Neurológiai Intézetben dr. Mechtler László mellett vett részt továbbképzésen. Dr. Mechtler László a Roswell Rákkutató Intézet Neurológiai Osztályának igazgatója (ebben a kórházban alkalmaztak a világon először kemoterápiát) és Amerika-szerte elismert fejfájásszakértő.

A centrumban évente 6000 beteg fordul meg, többségében olyanok, akiken más orvosok nem tudtak segíteni. Dr. Bodnár Eszter ott találkozott a fejfájáskezelés egy egészen újfajta megközelítésével, és a módszer elsajátításával azóta is nagy sikerrel segít fejfájással küzdő betegeknek. A fejfájás terápiája komplex, egyénre szabott, általában több szakorvos együttműködését igényli (belgyógyász, ideggyógyász, pszichiáter, masszőr, mozgásszervi terapeuta stb.), amelyek rendelőnkben elérhetőek.

Rólunk mondták

Rólunk mondták
  • Részemről teljes mértékben megvagyok elégedve az orvosi szolgáltatással amit az RMC Klinika nyújt, Az orvosok és nővérek felkészültsége , viselkedése maximálisan rendben van, csak javasolni tudom másoknak is.
    42 éves női páciens
Rólunk mondták
Rólunk mondták

Orvosaink erről a szakrendelésről

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?

Kapcsolódó fejfájás klinika cikkeinkÖsszes cikk