Online időpontfoglalás
Dr. Rácz Gabriella

Dr. Rácz Gabriella

gyermekgyógyász
Online időpontfoglalás
Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: 11:00-14:00
Szombat: 9:00-14:00 (havonta egyszer)
Vasárnap: -

 

Bemutatkozás

Budapesten születtem, a II. kerületben nőttem fel. Általános orvosi diplomámat 2008-ban a Semmelweis Egyetemen szereztem meg, ezt követően 2 és fél évre külföldre költöztem, Brüsszelbe, ahol frankofón kórházakban szereztem meg első gyermekgyógyászati tapasztalataim.

2011 tavaszán költöztem haza, s a Heim Pál Gyermekkórházban kezdtem dolgozni, majd 2011 őszétől a gyermekgyógyász szakorvosképzésbe is bekerültem. 2014-2020-ig gyermekgondozási szabadságon voltam, majd a munkába visszatérve és a szakorvosképzést befejezve, 2021-ben sikeres szakvizsgát tettem Csecsemő- és gyermekgyógyászatból a Semmelweis Egyetem I.sz. Gyermekklinikáján. Ezt követően a Heim Pál Gyermekkórház Sürgősségi Osztályán dolgoztam tovább szakorvosként 2022 januárjáig. Azóta a magánellátásban dolgozom gyermekgyógyászként, illetve alkalmanként gyermek házi orvosi körzetben is helyettesítek.

Szabadidőmben szeretem a természetet járni és biciklizni a családommal, jógázni, táncolni, olvasni, világot járni.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?