Online időpontfoglalás
Dr. Maróti Ágnes

Dr. Maróti Ágnes

gyermekendokrinológus, gyermekgyógyász
Online időpontfoglalás Áraink Időpontfoglalás +36 1 392 0505

Szakrendelések

Rendelési idők:

Hétfő: -
Kedd: -
Szerda: -
Csütörtök: -
Péntek: -
Szombat: 09:00-14:00 egyeztetés alapján
Vasárnap: -

Bemutatkozás

Általános és középiskolai tanulmányaimat részben külföldön, részben Szegeden végeztem, érettségi vizsgát először Orlandóban (Florida, USA), majd a szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnáziumban tettem le. Diplomámat a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem, később a Semmelweis Egyetem mentálhigiénés szakán is végeztem mint mentálhigiénés szakember. A Szegedi Tudományegyetem Gyermekklinikáján szakvizsgáztam csecsemő- és gyermekgyógyászként, majd endokrinológiai szakvizsgát is tettem, valamint képesítést szereztem diabetológiából is.

Orvosi tanulmányaim során neves külföldi intézmények munkájában vehettem részt ösztöndíjak segítségével. Szakirányú külföldi és hazai kongresszusok aktív résztvevője vagyok, PhD-fokozatomat biofizikai-biokémiai alapkutatásból szereztem. A Szegedi Újszülött Életmentő Alapítvány lelkes orvosa vagyok jelenleg is, és a későbbiekben a neonatológiai szakvizsgát tervezem letenni.

Számos karitatív szervezetet támogatok. Szabadidőmben sok időt szánok a testmozgásra, a sportra és a túrázásra.

További orvosaink erről a szakrendelésről 

Kérdése lenne időpontfoglalás előtt?

Ha bizonytalan, milyen orvoshoz, milyen vizsgálatra foglaljon időpontot, segítünk! Kérjen ingyenes visszahívást kollégánktól, aki panaszai alapján segít megtalálni a megfelelő szakorvost.

Mikor hívjuk vissza?